61.3% ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, 90% ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ….. μη μου πείτε; Η παράνοια σ’ όλο της το μεγαλείο!

Χρειαζόταν να υπογράφουν 3 μνημόνια, να εξοντώνουν και να ξεφτιλίζουν ένα λαό που από τη μιά έλεγε ΟΧΙ στο 3ο μνημόνιο και ταυτόχρονα δήλωνε ΕΥΡΩ λάτρης, για να αρχίσει (δύσκολο το βλέπω) να γίνεται αντιληπτό το αυτονόητο? Ας καταποντισθούν μισθοί – συντάξεις – υγεία – εκπαίδευση, ας διαλυθεί η οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα και ο κοινωνικός ιστός, ας έχουμε τις νέα γενιά δίχως δουλειά και όνειρα, αλλά όλα και όλα …. γουστάρουμε να έχουμε ευρώ! Ο μαζοχισμός σ’ όλο τουτου το μεγαλείο!
Αυτά μόνο σε μια χώρα μπορούν να συμβούν …. στο Ελλάδιστάν που εκπαίδευσε τους πολίτες της στη διαφθορά, τον ωχ αδελφισμό, την ήσσονα προσπάθεια, το βόλεμα, τη ρουσφετολογία και την καλοπέραση.
Αυτοί είμαστε, αυτές οι ηγεσίες μας αξίζουν ….. τα κεφάλια κάτω και να μην παραπονόμαστε ζητώντας και το σκύλο χορτάτο και την πίττα ολάκερη! (Υπενθυμίζω 61.3% ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, 90% ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ….. μη μου πείτε, η παράνοια σ’ όλο της το μεγαλείο! Μόνο ένας ψυχασθενής παρουσιάζει μια τέτοια κλινική εικόνα και χρήζει άμεσα ψυχιάτρου)
Όμως ούτε αυτό θα γίνει …. ο λαός θα ρίξει στα τάρταρα τους σημερινούς ονειροκλέφτες και θα παραδώσει την εξουσία σ’ αυτούς που τους οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση καθώς πρεσβεύουν καθαρά (τουλάχιστον δεν μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει για δίγλωσσους) ότι εκφράζουν τις ενδόμυχες επιθυμίες του, δηλαδή ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ … ή μάλλον ΕΥΡΩ και ΤΙΠΟΤΑ άλλο (γιατί περί αυτού πρόκειται πλέον)!
Μην μας παίρνει όμως η κάτω βόλτα …. θα είμαστε στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης!!! Όσοι πιστοί ας ξαναπροσέλθουν στις κάλπες για να πουν … φύγε εσύ και έλα εσύ, γιατί γουστάρουμε ΕΥΡΩ!
Μην ακούω επομένως τις μπουρδολογίες για τα δείγματα ευρωσκεπτικισμού στην Ελλάδα, ευρωπαϊκή τροχιά και κουρουφέξαλα. Μάλλον ο αρθογράφος ζει σε κάποια άλλη χώρα ή προσπαθεί να κάνει «πραγματικότητα» τις ενδόμυχες επιθυμίες του τις οποίες σαφώς υποδηλώνει.

Ευρωσκεπτικισμός των Ελλήνων, του Κώστα Ιορδανίδη | Kathimerini

Σφυροκοπείται η κυβέρνηση του κ. Αλέξη Τσίπρα από όλες τις κοινωνικές ομάδες για τις συνέπειες μιας πολιτικής, που έχει θεωρητικώς ως στόχο την εναρμόνιση…

KATHIMERINI.GR

One thought on “61.3% ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, 90% ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ….. μη μου πείτε; Η παράνοια σ’ όλο της το μεγαλείο!”

  1. Τι βλακείες είναι αυτές. Τα είχε τσουξει αυτός όταν έγραφε αυτές τις χαζομάρες ή είναι προβοκάτορας. Αίσχος να λέγονται τέτοια πράγματα και να τα βάζετε στη σελίδα σας. Δεν ντρέπεστε λίγο; Ψηφίσαμε Τσίπρα και θα τον ξαναψηφήσουμε γιατι είναι ωραίος και τσαμπουκας.

Σχολιάστε