Kopanaki news

Από το Κοπανάκι και τα χωριά όλης της Τριφυλίας

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ- MAIL

Στείλτε μας τα σχολιά σας στο Email: kopanakinews@yahoo.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣ (Αφιέρωμα στο πρόσωπό μου από την Μαλλούσα)

View this document on Scribd

 

Δ ύ ο   ε π ι σ τ ο λ έ ς που   σηματοδοτo ύ ν  την    πορεία  μας  .

ΙΟΥΛΙΟΣ 2005

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες μου.

Πέρασε αρκετός καιρός, κοντά τρία χρόνια, που σταμάτησε να κυκλοφορεί το «Βλέμμα του Αετού», μια πραγματικά αξιόλογη τοπική εφημερίδα, που όλοι είχαμε αγκαλιάσει με αγάπη. Δυστυχώς, οι ανειλημμένες υποχρεώσεις – λόγω υψηλών καθηκόντων- του σημερινού μας Δήμαρχου κ. Δημήτρη Δριμή και τότε διευθυντού της εφημερίδος, στέρησαν τον τόπο, από μια χρήσιμη έκδοση, που ενημέρωνε για τα καθημερινά δρώμενα του Δήμου μας, τους απανταχού συμπατριώτες μας και κατέγραφε παλιές ιστορίες, ήθη και έθιμα, που σιγά-σιγά ξεχνιόνται.

Σήμερα, μετά από … ελπίζω, ώριμη σκέψη, αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια, να καλύψω το δημοσιογραφικό κενό που υπάρχει, εκδίδοντας ένα νέο έντυπο, που το βάπτισα «Kopanaki News».

ΚΟΠΑΝΑΚΙ, γιατί αυτό είναι το κέντρο μας, και NEWS, γιατί ευελπιστώ, το νέο έντυπο να φτάσει στα πέρατα του κόσμου. H πρωτοτυπία και η διαφορετικότητα, αυτού του εντύπου, είναι ότι θα έχει ηλεκτρονική μορφή. Δηλαδή θα συντάσσεται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και θα σας στέλνεται μέσω INTERNET. Με πιο απλά λόγια, αφού θα μας έχετε δώσει το E-mail σας, εμείς θα σας στέλνουμε τα τεύχη μας και εσείς όχι μόνο θα τα διαβάζετε, αλλά θα μπορείτε να τα εκτυπώσετε για να τα διαβάσουν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία οικείοι σας -που δεν έχουν πολλά πάρε δώσε με τα μοντέρνα μηχανήματα- αλλά ακόμα περισσότερο, θα μπορείτε να τα στέλνετε και σε άλλους συμπατριώτες μας, χωρίς την δική μας μεσολάβηση. Φυσικά, θα εκτυπώνουμε και μερικά αντίτυπα, για τους ντόπιους πατριώτες, που θα τα βρίσκουν σε όλα τα μαγαζιά του Δήμου μας. Στα αμέσως επόμενα σχέδιά μας, είναι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας, που θα μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση. Έτσι, με ελάχιστα έξοδα, αλλά πιστέψτε με, με μεγάλη προσωπική προσπάθεια, ελπίζω ότι μαζί με τους συνεργάτες μου, θα βάλουμε ένα λιθαράκι σ’ αυτόν τον τόπο. Στόχος της εφημερίδας μας, είναι η αντικειμενική ενημέρωση και οι σελίδες της θα είναι ανοιχτές, σε όλους τους συμπατριώτες μας, αρκεί τα κείμενα που θα μας στέλνουν, να έχουν ηλεκτρονική μορφή.

Αυτά προς το παρόν και πάλι Πολύ Καλημέρα σας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ AΘ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2008

Αγαπητοί συμπατριώτες μου.

Τρία χρόνια, από την πρώτη μας, προσπάθεια και τι δεν έχει μεσολαβήσει.

Αυτό που δεν καταφέραμε τότε, να δημιουργήσουμε δηλαδή μια ιστοσελίδα, το καταφέραμε τώρα, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Ανδρόνικου Φιλιού, σύζυγο της αδελφής μου της Ελένης, καθηγητή της ΑΣΠAIΤΕ.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως ξεκίνησε η εφημερίδα μας αγαπητοί μου συμπατριώτες και με ποιες προοπτικές.

Ξεκίνησε για να έχει ηλεκτρονική μορφή και να διανέμετε μέσω INTERNET. Όμως, μετά τον μεγάλο «αναλφαβητισμό», που συναντήσαμε στον Δήμο μας –στο χώρο της πληροφορικής- αναγκαστήκαμε να τους δώσουμε και έντυπη μορφή. Φυσικά, είναι λογικό, οι γεροντότεροι συμπολίτες μας να μην έχουν σχέση με τις νέες επιστήμες και δικαιολογημένα, αλλά οι ώριμες ηλικίες και ειδικότερα οι νεαρές, είναι αδικαιολόγητο να μην τις γνωρίζουν.

Το παρήγορο της προσπάθειάς μας, ήταν οι δεκάδες διευθύνσεις που μας έδωσαν οι συμπατριώτες μας, της … αλλοδαπής. Από την Βενεζουέλα έως το Βέλγιο και από τον Καναδά έως την Αυστραλία έφτασε η χάρη μας και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό.

Αν θυμάστε, τα πρώτα μας τεύχη, κυκλοφορούσαν σε λίγα ασπρόμαυρα αντίτυπα και σε σχήμα Α4. Συνεχίσαμε με πολυτελή πολύχρωμα πολυσέλιδα, που μας έκαναν όλους υπερήφανους και ξαφνικά τέλος.

Έλεγαν κάποιοι, «Θα κερδίσει τις εκλογές ο Δριμής και θα σταματήσει το Kopanaki News, γιατί δεν θα το χρειάζετε». Διότι, ντε και καλά, ο Δήμαρχος ήταν πίσω από την εφημερίδα μας. Η αλήθεια είναι, ότι ο Δημήτρης ο Δριμής, … αγκάλιασε την προσπάθειά μας και ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε μας και τον συμπατριώτη μας και ανιψιό μου, Νίκο Αναγνωστόπουλο, εκδότη. Χάρη στο Νίκο βελτιώθηκε η όψη της εφημερίδας μας και μαζί με τον Τάκη, σηκώσανε το μεγαλύτερο …βάρος, της έντυπης προσπάθειάς μας. Τους ευχαριστούμε δημοσίως.

Τέλος; Όχι ακριβώς, αλλά περίπου. Παραμονές εκλογών ήρθε η μεγάλη προσγείωση στην πραγματικότητα. Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης. Χάσαμε την κυρά Λούλα. Την μητέρα μας. Ράκος ο φίλος σας και που να βρει το κουράγιο να συνεχίσει. Προσπάθησα, έβγαλα 2 τεύχη ακόμα, για εργασιοθεραπεία με παρότρυναν οι αδελφές μου, αλλα το ανάκαρο στο μηδέν. Δεν πέρασε πολύς καιρός και η υγεία μου, κατά διαβόλου. Οξύ εμφραγμα του μυοκαρδίου, 4 στενς με αγγειοπλαστική και ποιος ξέρει τι μου επιφυλάσει ο χρόνος. Να η αιτία που σταμάτησε το έντυπο Kopanaki News και τα υπόλοιπα φαντασιώσεις. Και τώρα τι γίνεται; Κουράγιο για τρεξίματα και βεγγέρες δεν υπάρχει, αλλά από το γραφείο μου, μπορώ να προσφέρω το λιθαράκι μου. Αν θέλετε βοηθάτε και σεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ AΘ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

————————————————————

Λίγα στοιχεία για την καταγωγή μου.

Γεννήθηκα στην Πάτρα, από μητέρα (Λούλα-Θεοδώρα) Πατρινιά και πατέρα Μεσσήνιο (Θανάση-Αθανάσιο) από το Αρτίκι-Τριφυλίας.

Ο πατέρας του πατέρα μου, Μήτρος Γιαννόπουλος-Κατσάκος, καταγόταν από την Σαρακινάδα και η μητέρα του Δήμητρα Παναγούλη, από την Παναγιά Αρτικίου.

Ο πατέρας της μητέρας μου, Παναγιώτης Κατσιρόπουλος ή Κατσίρος, ήταν από τα Καλαβρυτοχώρια, από το Λιβάρτζι και η μητέρα της, Έλλη- Ελένη Φεραίου, ήταν Θεσσαλονικιά από το Βογατσικό Καστοριάς.

OI ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΙΝΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΘΕ.

Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΙΝΑΔΑ- Ο ΗΡΩΪΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ- Η ΟΡΝΙΘΟΣΤΗΘΟΣΚΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ. Εργασία: ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΠΙΠΗΣ, komianos.wordpress.com

Τα κόκκινα εδάφια είναι δική μου παρέμβαση, από διηγήσεις του πατέρα μου Θανάση Γιαννόπουλου.

Επιστολή από τον Δημήτρη Μητρόπουλο:

https://kopanakinews.wordpress.com/2014/01/01/%CE%BC%CE%B9%CE

Χρονογράφημα για το kopanakinews:

https://kopanakinews.wordpress.com/2014/01/27/kopanakinews-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE

____________________________________________________________________

58 Σχόλια »

 1. […] ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ […]

  Πίνγκμπακ από ΟΙ ΠΛΑΪΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ « Kopanakinews’s Weblog | Μαΐου 3, 2009 | Απάντηση

 2. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out somebody with some unique thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is something that is needed on the net, somebody with slightly originality. helpful job for bringing one thing new to the internet!

  Σχόλιο από Scholarships Single Mother | Ιανουαρίου 20, 2011 | Απάντηση

 3. Αυτό ίσως σας ενδιαφέρει :

  Εφυγε από τη ζωή ο σ. Τ. Τασσόπουλος

  Το 1956, σε ηλικία 16 χρονών, έρχεται στην Αθήνα, από το Κοπανάκι Μεσσηνίας που ήταν η καταγωγή του, και από τότε ξεκινάει…

  το βρήκα εδώ http://antigeitonies.blogspot.com/2011/01/blog-post_3548.html
  και σας σκέφτηκα

  Σχόλιο από Kanali | Ιανουαρίου 30, 2011 | Απάντηση

 4. SAS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.
  ΕΝΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΑΙΟΣ …ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΦΥΓΕ, Ο ΤΑΚΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  Σχόλιο από kopanakinews | Ιανουαρίου 30, 2011 | Απάντηση

 5. I genuinely value your piece of work, Great post.

  Σχόλιο από process of digestion | Μαΐου 13, 2011 | Απάντηση

 6. Ahoi, have been searching on Yahoo for that topic and took a long time to finally find a blog that provides the needed infos – and that not in boring way, quite opposite. Rarely to find and the design is cool as well. Maybe just change the link colour to pink, but that just besides. Thanks again and I’ll check this blog more often now. Site bookmarked! Many thanks for sharing it up! Tschau

  Σχόλιο από Digi Uhren | Ιουλίου 3, 2011 | Απάντηση

 7. I can suggest to visit to you a site on which there is a lot of information on a theme interesting you.

  Σχόλιο από samsung | Δεκέμβριος 25, 2011 | Απάντηση

 8. Absolute best Performance Wristband on the market. Use code EF50 for 50% off. ENERGY FORCE

  Σχόλιο από Alexis Surrette | Ιανουαρίου 4, 2012 | Απάντηση

 9. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ- MAIL Kopanakinews’s Weblog .

  Σχόλιο από minecraft skins | Ιανουαρίου 18, 2012 | Απάντηση

 10. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ- MAIL Kopanakinews’s Weblog .

  Σχόλιο από HYIP | Ιανουαρίου 18, 2012 | Απάντηση

 11. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is great, let alone the content!. Thanks For Your article about ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ- MAIL Kopanakinews’s Weblog .

  Σχόλιο από invest liberty reserve | Ιανουαρίου 18, 2012 | Απάντηση

 12. We used to be upset due to high satellite costs and being unable to find certain channels until I discovered it is possible to view TV on my PC. Now we typically watch television channels and movies any time from around the world. I no longer have the high cost of sattelite and can also find shows cable or satellite cannot provide. You have to check this out: Online TV

  Σχόλιο από Buck Reeger | Μαρτίου 13, 2012 | Απάντηση

 13. Γεια σας, συγχαρητήρια για το blog σας. Διάβασα ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μάχη του Μελιγαλά. Μπράβο που ασχοληθήκατε και παραθέτετε στοιχεία για την ιστορία της περιοχής.

  Σχόλιο από Έλενα Παπαδοπούλου | Απρίλιος 10, 2012 | Απάντηση

 14. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,,,,,ΣΤΙΣ 21 5 12 ΕΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΕΠΙ 30ΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ

  Σχόλιο από sotiris | Μαΐου 26, 2012 | Απάντηση

 15. Υ,Γ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ,,,

  Σχόλιο από sotiris | Μαΐου 26, 2012 | Απάντηση

 16. I’m not usually one to leave comments but have you considered using SEOPressor to enhance your on-site Seo?Your blog looks like it could use some assistance getting up the search engine standings. You should check it out right here:SEOPressor

  Σχόλιο από Cathy Smith | Ιουνίου 10, 2012 | Απάντηση

 17. As I website possessor I believe the content material here is rattling great , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

  Σχόλιο από disney world vacation packages | Ιουνίου 10, 2012 | Απάντηση

 18. I want to express my appreciation for your kind-heartedness supporting visitors who should have guidance on this one area. Your very own commitment to getting the message around has been rather significant and has in most cases allowed girls much like me to realize their desired goals. Your warm and friendly guide means a lot to me and far more to my peers. Best wishes; from everyone of us.

  Σχόλιο από Lona Sadat | Ιουλίου 13, 2012 | Απάντηση

 19. I cling on to listening to the rumor lecture about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you tell me please, where could i get some?

  Σχόλιο από Kenda Britten | Ιουλίου 15, 2012 | Απάντηση

 20. Awsome article and straight to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you people have any ideea where to hire some professional writers? Thx 🙂

  Σχόλιο από Carie Krenzer | Ιουλίου 15, 2012 | Απάντηση

 21. Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I am attempting to find things to enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  Σχόλιο από Hettie Wooden | Ιουλίου 15, 2012 | Απάντηση

 22. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  Σχόλιο από Catalina Moskowitz | Ιουλίου 15, 2012 | Απάντηση

 23. My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

  Σχόλιο από Tish Soberano | Ιουλίου 15, 2012 | Απάντηση

 24. Simply want to say your article is as amazing. The clearness in your post is just excellent and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

  Σχόλιο από Gerard Ruehl | Ιουλίου 15, 2012 | Απάντηση

 25. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

  Σχόλιο από Jettie Nazir | Ιουλίου 15, 2012 | Απάντηση

 26. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.

  Σχόλιο από Rodrigo Holiman | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 27. Great blog here! Also your website loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

  Σχόλιο από Kasi Spagnolia | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 28. I truly wanted to write down a message to thank you for those awesome facts you are sharing at this site. My incredibly long internet search has now been paid with brilliant details to go over with my companions. I ‘d point out that most of us website visitors are unequivocally lucky to live in a superb website with very many marvellous individuals with good methods. I feel rather grateful to have discovered your entire web page and look forward to some more amazing moments reading here. Thanks a lot once again for all the details.

  Σχόλιο από Lan Mansel | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 29. Thanks for each of your work on this website. My mum takes pleasure in participating in investigations and it’s obvious why. We all notice all concerning the dynamic method you provide valuable guidelines on your web site and in addition improve response from visitors on the concept while our favorite princess is now being taught a whole lot. Take advantage of the remaining portion of the year. You are always performing a wonderful job.

  Σχόλιο από Clemente Tinius | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 30. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  Σχόλιο από Jessi Fontenot | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 31. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

  Σχόλιο από Joan Kerstetter | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 32. I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble. You are amazing! Thanks!

  Σχόλιο από Weston Sandford | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 33. Hey there, You have done a great job. I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends. I am confident they’ll be benefited from this site.

  Σχόλιο από Leo Mithani | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 34. I have been examinating out some of your posts and i must say pretty good stuff. I will surely bookmark your blog.

  Σχόλιο από Rich Capote | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 35. I simply wanted to write a quick remark in order to appreciate you for some of the magnificent pointers you are giving here. My considerable internet lookup has at the end of the day been honored with beneficial content to write about with my friends. I ‘d tell you that we visitors are undeniably lucky to live in a perfect site with many wonderful individuals with great concepts. I feel very much lucky to have discovered your website page and look forward to tons of more cool moments reading here. Thank you once more for all the details.

  Σχόλιο από Gerard Beston | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 36. Great blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

  Σχόλιο από Adrian Byington | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 37. There is perceptibly a bunch to identify about this. I consider you made various good points in features also.

  Σχόλιο από Carla Fauset | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 38. I keep listening to the newscast speak about receiving free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

  Σχόλιο από Jerry Dinardi | Ιουλίου 16, 2012 | Απάντηση

 39. The voices in my head may not be real, but they have some good ideas! This is something that I have personally been struggling with for years. Let me ask you a question. Have you ever considered leasing space on your blog? Here is something that you might want to take a look at. It is a very efficient process of cranking out a portfolio of highly effective, highly targeted, and precisely positioned 1-page websites for 43 specific business categories and then quickly leasing those spaces to local businesses in your market. Get more info here.. http://tinyurl.com/7vlw5xy

  Σχόλιο από Andrea | Ιουλίου 19, 2012 | Απάντηση

 40. I really delighted to find this site on bing, just what I was searching for 😀 too saved to my bookmarks.

  Σχόλιο από best acne products | Ιουλίου 19, 2012 | Απάντηση

 41. Here is a specific share for any bloggers visiting https://kopanakinews.wordpress.com/intro/. Doomsday predictions come and go, but there are some other secrets that are being held from us. Want to know the real secrets for having success an an affiliate marketer? If you want to cut through all the BS guru stuff and see the real money making secrets then you should check out this video… http://tinyurl.com/7hv88xq

  Σχόλιο από Drucilla | Ιουλίου 21, 2012 | Απάντηση

 42. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

  Σχόλιο από American Airways Letter Free Tickets | Ιουλίου 23, 2012 | Απάντηση

 43. We live in a society where pizza gets to your house before the police. I guess that’s why everything seems to take so long, and seems soo boring. In my line of work, all day long I have to write articles and use a variety of software tools to submit websites, create accounts and stuff like that. I finally got tired of all the menial tasks and went looking for an easier solution. Amazingly enough, for one dollar I found exactly what would do the trick. Now all I have to do is simply enter any URL that I want to promote and this software, all on its own and completely behind the scenes, goes about doing all of those tasks that had previously taken me hours. It was an exciting revelation for me and I’ll even share where you can get your hands on this thing for yourself. http://tinyurl.com/6pklo2v

  Σχόλιο από Irene | Ιουλίου 25, 2012 | Απάντηση

 44. fwpqxxsx [url=http://frrallaurenensoldes.info]ralph lauren pas cher[/url] sosmiuxoid ralph lauren pas cher effsayf opqpuifsj [url=http://frlouboutnnspascher.info]chaussures louboutin[/url] mcxgcxctis chaussures louboutin dpqdqop

  Σχόλιο από AngewdemSem | Σεπτεμβρίου 13, 2012 | Απάντηση

 45. cgbthlbj jordan pas cher wpslmds air jordan pas cher qmcuuevn http://airjodanndesoldes.webnode.fr/

  Σχόλιο από icehimaGami | Σεπτεμβρίου 16, 2012 | Απάντηση

 46. I enjoy it when we come together and share feedback, great blog, keep it up.

  Σχόλιο από info | Σεπτεμβρίου 16, 2012 | Απάντηση

 47. Great post. I was checking constantly this blog and
  I am inspired! Extremely useful information specially the last section 🙂 I
  take care of such info much. I was looking for this certain info for a
  long time. Thank you and good luck.

  Σχόλιο από malta dil okulları ücretleri | Νοέμβριος 28, 2012 | Απάντηση

 48. best barbecue blog

  Σχόλιο από BBQ Blog | Ιανουαρίου 8, 2013 | Απάντηση

 49. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you are a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will often come back down the road. I want to encourage one to continue your great work, have a nice evening!

  Σχόλιο από Coffee Fun | Ιανουαρίου 12, 2013 | Απάντηση

 50. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads
  up! Other then that, terrific blog!

  Σχόλιο από Bear Point Mitigation Bank | Φεβρουαρίου 27, 2013 | Απάντηση

 51. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, as well as the content!. Thanks For Your article about ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ- MAIL Kopanakinews& .

  Σχόλιο από baju bayi Murah | Μαρτίου 7, 2013 | Απάντηση

 52. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ- MAIL Kopanakinews& .

  Σχόλιο από Carly Cholakyan | Μαρτίου 15, 2013 | Απάντηση

 53. When you are playing online casino, casino chips Schiffman $3,
  831 117. online casino firms are to this question?

  Σχόλιο από online casino sverige | Μαρτίου 15, 2013 | Απάντηση

 54. Charlize Theron teamed up having cheap toms shoes shoes or boots creator Blake Mycoskie to produce some sort of distinctive footwear for women and children.

  Reported by Electronic Via the web, revenue brought up by way of item sales of the vibrant colored shoes and boots goes to aid a new Charlize Theron The continent of africa Outreach Show (CTAOP). Any actress?? nonprofit will remember to keep Cameras and lenses junior protected from HIV/AIDS by education and learning and in addition provider from society interactions lifetime stem multiplication relating to HIV/AIDS with India.

  More than 3,A thousand everyone perish connected with AIDS each during Africa and consequently 6.6 000 0000 To the Africans reside by means of Aids as well as Supports, the particular amount in the realm.

  When talking relating to the cooperation equipped with Toms, Charlize told Okay:

  We hold the same concepts and I think, you are aware of, There’s no doubt many of our interest to be found by using youngsters and i believe when we finally met up that we all have seen beneficial probability to boost just about every other??s dreams of changes in a way that may not have succeeded to happen after we didn??t girl friend.??

  The design of the shoes options a certain stitched Sun-inspired CTAOP logo and provides the charity??s saying, ??Reach Off, Guess Over and above, and look at After only,?? screen printed contained in the.

  Additionally weightlifting cash in the nonprofit, Blake Mycoskie hope the shoes will definitely pick up attention around the necessity of allow.

  When any person perceives these sneakers but they enquire a person regarding it, they??re not only on most likely to articulate, ??It??s few of Toms,?? Mycoskie says, They??re intending to think, ??This is undoubtedly Charlize??s organisation. This is just what they perform. Final results they??re specialized in. As i ordered the shoes, doesn’t just should your youngsters get the pair of shoes, however this besides that guidance also maintain those boys and girls due to HIV/AIDS.

  Σχόλιο από AposeSews | Μαρτίου 18, 2013 | Απάντηση

 55. Ida Rolf created erotic massage. And we expect that some of the largest
  relaxation areas in the United States that can provide healthy benefits.

  Σχόλιο από tantra | Μαρτίου 28, 2013 | Απάντηση

 56. I¡¦ve learn some good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you set to make this type of excellent informative web site.

  Σχόλιο από tie dye shirts | Απρίλιος 5, 2013 | Απάντηση

 57. ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.

  ΜΙΧΑΛΗΣ – ΦΩΤΕΙΝΗ
  ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ,ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ)

  Σχόλιο από MIKAEL | Φεβρουαρίου 19, 2014 | Απάντηση

 58. ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ

  Σχόλιο από kopanakinews | Φεβρουαρίου 19, 2014 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: