Ο Γιώργος Λεβεντάκης στην κεντρική πλατεία Κοπανακίου: Έχετε την κρίση, τη γνώση και τη δύναμη να με ψηφίσετε, δεν θα το μετανιώσετε!

Έχετε την κρίση, τη γνώση και τη δύναμη να με ψηφίσετε, δεν θα το μετανιώσετε!

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη στην κεντρική πλατεία Κοπανκίου, στην Δημοτική Κοινότητα Αετού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» απηύθυνε κάλεσμα στους Τριφύλιους σε μια μεγάλη φυγή προς τα εμπρός που θα ανεβάσει την Τριφυλία ψηλά!

Μιλώντας για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Τριφυλίας ο κ. Λεβεντάκης είπε, «Έχω φάει τα χρόνια δεν μου χαρίστηκε τίποτα, δούλεψα πάρα πολύ. Αν ήθελα να κρατήσω μόνο το τίτλο του εφοπλιστή δεν θα ασχολούμουν με το Δήμο. Αγαπώ τον τον τόπο και τους συνανθρώπους μου. Θέλω να με πιστέψετε και ν μου δώσετε την ευκαιρία. Θα δείτε ένα Δήμο να αλλάζει όψη, να είναι προσιτός στον πολίτη, όχι να του γυρίζει την πλάτη. Θα υπάρχει πάντα κάποιος να σας εξυπηρετήσει. Ότι είναι νόμιμο και σωστό θα πρέπει να γίνει».

Ο κ. Λεβεντάκης για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στην άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ΔΕΥΑΤ, χαρακτηρίζοντάς τη «διαλυμένη». Το ίδιο «διαλυμένη», σύμφωνα με τον ίδιο, είναι και η εικόνα που παρουσιάζουν τα μηχανήματα του Δήμου, τα οποία όπως είπε «είναι υπό ομηρία στα συνεργεία λόγω χρεών». «Δεν έχει ο Δήμος στην αγορά και στην κοινωνία καμία οικονομική υπόσταση», είπε με έμφαση. Στη συνέχεια άσκησε κριτική στους πρώην συνεργάτες του δημάρχου οι οποίοι τώρα βρίσκονται υποψήφιοι σε άλλες παρατάξεις λέγοντας, «κάποιοι που συμπορεύτηκαν με το δήμαρχο, οι οποίο είναι συνένοχοι, τώρα που άλλαξαν στέγη νομίζουν ότι θα τα κάνουν όλα».

Μιλώντας για το Κοπανάκι είπε, «Μπορεί να σας έχουν κουράσει αυτά τα λόγια, όμως το Κοπανάκι θα έχει δικό του γραφείο του Δήμου, γραφείο κινήσεως τα μηχανήματα του δήμου, δύο γκέιντερ και δύο τσάπες θα είναι εδώ για τις ανάγκες του Κοπανάκιου και τον γύρω χωριών. […] Μέχρι να υλοποιήσουμε το θέμα του Α.Τ. Θα υπάρξει σεκιούριτι με δύο αυτοκίνητα στο Κοπανάκι, με διανυκτέρευση γυρίζοντας όλα τα χωριά, και μην νομίζετε ότι όλα αυτά που λέω δεν μπορώ να τα κάνω».

Επανέλαβε αυτό που έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν, πως δεν θέλει το μισθό του Δημάρχου και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό της Τριφυλίας. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά, «Κατεβαίνω εθελοντής στο Βιετνάμ να πολεμήσω γιατί αγαπάω τον τόπο μου. Θέλω να συγκροτήσω ένα ισχυρό δημοτικό συμβούλιο, ζητώ καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή».

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Λεβεντάκης από το Κοπανάκι: «Ζητώ καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή» [εικόνες – βίντεο]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s