Η εκλογή του Πατούλη είναι λογική. Γιατί τα λάθη της Δούρου γιγαντώθηκαν από έναν στρατό ΜΜΕ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Sotiris Loustas

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

Η εκλογή του Πατούλη είναι λογική. Ο Πατούλης είναι ένας γνήσιος εκπρόσωπος της Δεξιάς. Ένας τσοπαναραίος βλαχομαγκας με μια γυναίκα που έχει πάει την έννοια του «κιτς» σε άλλο επίπεδο. Είναι όλα αυτά, τα οποία η πλειοψηφία των Ελλήνων κοροϊδεύει.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων όμως δεν πήγε να ψηφίσει την Δούρου. Οι 794.231 πολίτες του 2014 έγιναν 371.054 το 2019.

Όχι γιατί δεν έκανε έργο.
Όχι γιατί έτρωγε λεφτά.
Όχι γιατί διόριζε κολλητούς της.
Όχι γιατί υπερτιμολογούσε έργα.
Όχι γιατί ο Πατούλης θα είναι καλύτερος.

Αλλά γιατί τα λάθη της γιγαντώθηκαν από έναν στρατό ΜΜΕ. Μεχρι και ντοκιμαντέρ για το Μάτι κάνανε πριν τις εκλογές στον ΣΚΑΪ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απέτυχε να διαχειριστεί την εξουσία – αντιθέτως, έκανε εξαιρετική δουλειά, ειδικά στον περιορισμό της σπατάλης και της διαφθοράς. Απέτυχε όμως να προστατευθεί από τα κανόνια των ΜΜΕ που έχασαν το μαύρο χρήμα. Έφτασε να δίνει 13η σύνταξη και να τον βρίζουν συνταξιούχοι γιατί αυτή είχε κρατήσεις! Έφτασε να βγάζει προεκλογικά σποτ στο facebook χωρίς υπότιτλους – την ώρα που ακόμα και ερασιτέχνες που ασχολούνται με το αντικείμενο γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία των χρηστών έχει τον ήχο στο αθόρυβο και παρακάμπτει τα βίντεο που δεν έχουν υπότιτλους.

Δεν μιλάμε για περιορισμενα λάθη, αλλά για μια απολυτη και συντριπτικη αποτυχία του επικοινωνιακού επιτελείου, του κόμματος. Περισσότερα, στις 8 Ιουλίου…

Σχολιάστε