ΠΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΠΑΝΑΚΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΔΑΣ.

Το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, έγινε το ‟πέρασμα του φαραγγιού„ στο ποτάμι της Νέδας, όπως παραδοσιακά γίνεται κάθε χρόνο. Παρά τις οργανωτικές παραλείψεις το κατέβασμα των 12 χλμ ήταν ονειρικό.Αποτέλεσμα εικόνας για νεδα μεσσηνια

Εκεί πράγματι υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της φύσης.

Παρ΄ ότι, προηγήθηκε καμπάνια ενημέρωσης μέσω του Συλλόγου, οι Κοπανακαίοι έλαμψαν δια της απουσίας τους, και δεν με ‟κόβει„ τόσο για τους παλιούς, αλλά για τους νέους. Τόσοι μουσικοί, τόσοι ποδοσφαιριστές, τόσοι αθλητές, τόσοι τοπικοί επιχειρηματίες, νέοι, τι έκαναν ; Τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη φορά για να έρθουν και να μην χάσουν ξανά αυτή την ανεπανάληπτη ομορφιά ;

Για την ιστορία και μόνον, στην επτάωρη αυτή εμπειρία ήσαν :

  1. Στέφανος Παναγόπουλος

  2. Γρηγόρης Ηλιόπουλος

  3. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και η εξαμελής παρέα του.

Και του χρόνου !

Για τον Σύλλογο

Γρηγόρης Ηλιόπουλος

One thought on “ΠΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΠΑΝΑΚΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΔΑΣ.”

  1. Πραγματικά ήταν μια υπέροχη εμπειρία!!! Η ομορφιά της φύσης ανεπανάληπτη!! Η δυσκολία αρκετά μεγάλη αλλά μας ανταμείβει η επιτυχία στην προσπάθειά μας και το περιβάλλον. Όλοι γίνονται συμπαραστάτες ο ένας στον άλλο και βοηθούν όπου και όσο μπορούν. Η οργάνωση είχε κάποιες ελλείψεις αλλά τα πράγματα πήγαν πολύ καλά αν σκεφτεί κανείς ότι οι διοργανωτές περίμεναν περίπου εβδομήντα άτομα και οι συμμετέχοντες έφτασαν τους διακόσιους σαράντα περίπου. Και το βράδυ όλοι ανταμοιφθήκαμε με γλέντι, γουρουνοπούλα και καλό κρασάκι (όλα δωρεάν).
    Να θυμηθούμε ότι η εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο προς τιμή της μνήμης του τελευταίου προέδρου της Κοινότητας Αυλώνας Σωτήρη Λαμπρόπουλου. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί που να ασχολούνταν με τα κοινά και να ήταν τόσο άξιοι που ο κόσμος να θέλει να τους τιμά με εκδηλώσεις και μετά το θάνατό τους.Και του χρόνου με περισσότερους συμμετέχοντες!!!
    Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι εκτός από τους προαναφερθέντες Κοπανακαίους συμμετείχαν και οι παρακάτω (Κοπανακαίοι και αυτοί): Τούλα και Κωνσταντίνα Πετροπούλου ,Γιάννης και Γιώργος Γιακουμής και ο Χρήστος Δημόπουλος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s