ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ, ΑΠΛΑ …ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ. Διαβάστε το σχετικό φύλο της Κυβερνήσεως για όλες τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις. Σε συμπαράστασή μας και το filiatra news.

Άλλο ένα …βρώμικο χτύπημα για το Κοπανάκι. Διαβάστε την εφημερίδα της Κυβερνήσεως και …ντραπείτε για την ψήφο σας. Το σκεπτικό είναι απλό. Αντί να συγχωνέψουν το Γυμνάσιό μας, με το γειτονικό του Δωρίου, οπότε θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την έδρα  μιας και πήγε το Λύκειό μας εκεί και έχουμε πολύ καλύτερες υποδομές, μας καταργούν. Οπότε λογικά αρκετοί γονείς θα στείλουν τα παιδιά τους στο κοντινό χωριό, παρά στην μακρινή Κυπαρισσία. Με τις …υγείες μας.

Στην σελίδα 75.

Κακά μαντάτα από το kopanakinews. Καταργούν τελικά το γυμνάσιο Κοπανακίου ενώ αρχικά έλεγαν να το συγχωνεύσουν.

Κακά μαντάτα έρχονται από το Κοπανάκι και συγκεκριμένα από το Kopanaki News.
Σε σημερινό του Δημοσίευμα, αποκαλύπτει ότι τελικά η κυβέρνηση καταργεί αντι να συγχωνεύσει το Γυμνάσιο του Κοπανακίου με αυτό της Κυπαρισσίας.
Τονίζουμε ενα κτήριο που ανακαινίστηκε πρόσφατα με χρήματα του Ελληνικού λαού. Αυτές τις σκέψεις κάνει η Υφυπουργός παιδείας Κ. Χριστοφιλοπούλου με την Υπουργό κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

3 σκέψεις σχετικά με το “ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ, ΑΠΛΑ …ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ. Διαβάστε το σχετικό φύλο της Κυβερνήσεως για όλες τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις. Σε συμπαράστασή μας και το filiatra news.”

  1. Αγαπητέ κ.Γιαννόπουλε
    Σου έγραφα σε σχολιό μου της 18/4/2011 στο «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» τα παρακάτω:

    <>

    Προς τι λοιπόν ο αιφνιδιασμός σου,για κάτι που ήταν γνωστό από καιρό;
    Είναι πασίδηλη η υπουλοσύνη και η προκλητικότητα αυτής της κυβέρνησης, καθώς και ότι οι αιρετοί μας»συνελήφθησαν κοιμώμενοι»
    Δεν θα αναφερθώ μόνον για σήμερα στος βουλευτές του νομού,το έχω κάνει κατ’επανάληψη και με αιχμηρό τρόπο.
    Το πιο επονείδιστο όμως όλων απ’αυτή την απόφαση του ΥΠΕΠΘ,με την κατάργηση αντί της προανακοινωθείσας συγχώνευσης,είναι πως μας παραδίδουν «βορά» στους άσπονδους γείτονες μας.
    Αυτά τα λίγα για την ώρα και με την άδειά σου,θα επανέλθω.

    Υ.Γ Ήμουν σίγουρος,ότι οι τοποθετήσεις μου θα «επέσυραν» την προσοχή του ιδιαίτερα ευαίσθητου στα τοπικά προβλήματα Γρ.Ηλιόπουλου.Γι’αυτό το λόγο τον «προκάλεσα» να απαντήσει και χαίρομαι που το έκανε.

  2. Το σχόλιο μου της 18/4/2011, από λάθος στην γραμματοσειρά δυστυχώς δεν έφτασε στο κείμενο,που μόλις έστειλα.
    Όποιος το επιθυμεί, μπορεί να ανατρέξει στην πιο πάνω ημερομηνία και να το διαβάσει.

Σχολιάστε