Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΛΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ,,,ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ.

Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη Β. Καπέλιου στην Τριφυλία. Στο Κοπανακι μίλησε και για το γήπεδο του Διαγόρα.

Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη  Β. Καπέλιου στην Τριφυλία

22/04/2021 19:37

Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Βασίλης Καπέλιος, συνοδευόμενος από στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και τοπικούς παράγοντες, επισκέφθηκε περιοχές της Τριφυλίας και πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που είτε δρομολογούνται είτε είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το έργο ασφαλτοστρώσεων και άλλων παρεμβάσεων που είναι σε εξέλιξη στο επαρχιακό δίκτυο Φιλιατρά-Mαραθούπολη, αλλά και το γήπεδο Ελαίας, όπου μέσα στους επόμενους μήνες θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας και θα γίνουν κι άλλες εργασίες, προκειμένου να είναι λειτουργικό ένα γήπεδο που εξυπηρετεί όλη την περιοχή.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο έργο ηλεκτροφωτισμού που εξελίσσεται επί της εθνικής οδού στα όρια Νομού Ηλείας – Καλού Νερού.

Ακολούθως, ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τις διαβρώσεις που έχουν προκύψει στην παραλιακή ζώνη Καλού Νερού. Τέλος, συνάντησε στο γήπεδο Κοπανακίου στελέχη της Ομάδας «Διαγόρας» και συζήτησαν για τις εργασίες βελτίωσης στις υποδομές του γηπέδου που δρομολογούνται από την Περιφέρεια.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Μεσσηνίας, Παναγιώτης Γιαννακέας, ο πρόεδρος Κοινότητας Καλού Νερού Ιωάννης Γαλάνης, ο πρόεδρος Κοινότητας Ελαίας Σκλάβος Άρης, ο αντιπρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας Καλού Νερού Σπύρος Παπαηλίου, ο γραμματέας Γεώργιος Γιαννακόπουλος και ο ταμίας Δημήτριος Καμπούκος της Ομάδας «Διαγόρας Κοπανακίου».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s