12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020: 23 δημοτικο συμβουλιο τριφυλιασ.

«23η  ΤΑΚΤΙΚΗ   Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας,  έτους 2020″

Σας καλούμε  στην 23η δια περιφοράς(*), συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, οδός Δημαρχείου 2 – Κυπαρισσία,  την 12 η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2020, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 12.00 π. μ. για την 23η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων, στα πιο κάτω θέματα:

(*) Αριθ. Πρωτ. 60249/22-09-2020 (ΑΔΑ Ω0Ν346ΜΤΛ6-ΙΘ9) έγγραφο της Γεν. Δ/νσης Αποκέντρωσης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Γεν. Γραμ. Εσωτερικών & Οργάνωσης, του Υπουργείου Εσωτερικών   

Δήμος Τριφυλίας: Τρία έργα «στον αέρα», καθώς ακυρώνονται - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑΡΡΟΣ
  1. Τροποποίηση Προυπολογισμού  και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Τριφυλίας έτους 2020 (Έγκρ.της αριθ.229/2020 ΑΟΕ).
  2. Λήψη Απόφασης υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για το έργο με τίτλο «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών οδών Δήμου Τριφυλίας.
  3. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής και εκκαθάρισης του έργου:  «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ».
  4. Έγκριση δαπανών  για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων(Εξοχικό-Φιλιατρά-Μερολίθι Φιλιατρών-Μάτι Γαργαλιάνων).
  5. Λήψη Απόφασης για την εκκίνηση της διαδικασίας ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων εκπόνησης μελετών πυροπροστασίας τις σχολικές Μονάδες του Δήμου Τριφυλίας.
  6. Έγκριση δημιουργίας ιππικής Σχολής στον Δήμο Τριφυλίας.
  7. Αντικατάσταση του 1ου μέλους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης  της Προγραμματικής Σύμβασης «Συγκρότηση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας  και κινητής Μονάδας στον Δήμο Καλαμάτας με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας (Σχ.ΑΔΣ 211/2019).
  • Έγκριση παραχώρησης της αίθουσας που στεγάζεται το Λαογραφικό Μουσείο στην Κοινότητα Σελλά προκειμένου να επαναλειτουργήσει σε συνεργασία με τον σύλλογο απανταχού Σελλαίων  Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ
  • Επέκταση ωραρίου Σχολικών καθαριστών/τριών για κάλυψη αναγκών –έγκριση σχετικής αναμόρφωσης Προυπολογισμού(ΑΟΕ229/2020)
  • Περί αποδοχής χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ της πράξης με τίτλο : “ Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές Μονάδες του Δήμου Τριφυλίας.

        Για κάθε θέμα θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά, από τη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετική εισήγηση και παρακαλείσθε μέχρι και την Δευτέρα  12-10-2020 και ώρα 12.00 π.μ. να ενημερώσετε οπωσδήποτε ηλεκτρονικά (email) τη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου για τη θέση σας επί του κάθε θέματος (π.χ. υπέρ, κατά, λευκό).     

        Τα μέλη τα οποία δε διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εισηγήσεις, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τη γραμματεία Δημάρχου στην έδρα του Δήμου ή με τις επί μέρους Δημοτικές Ενότητες.

                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                                        ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s