ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» <info@eskyparissias.gr>
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣΚυπαρισσία: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Μέτα τις πρόσφατες εξελίξεις και την αναβολή της Λευκής Νύχτας Κυπαρισσίας που διεξάγεται παραδοσιακά το Σάββατο του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος και βάση των νέων συνθηκών και αναγκών που προκύπτουν, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων διαμορφώνεται ως εξής:

– Σάββατο 06/06/2020
08:00 – 14:00 & 18:00 – 22:00 *
* Ελεύθερο, προαιρετικό άνοιγμα εμπορικών και λοιπών καταστημάτων λιανικής
– Κυριακή 07/06/2020
Κλειστά
– Δευτέρα 08/06/2020
Κλειστά *
* Κατ΄ έθιμο αργία

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ουδεμιά τουριστική ή άλλης μορφής άδεια λειτουργίας καταστήματος υπάρχει στο σύνολο της πόλης μας. Το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων εκδίδεται βάση της κείμενης νομοθεσίας και δεν είναι θέμα επιλογής.
Τα καταστήματα υποχρεούνται να τηρούν το ωράριο, βάση νομοθεσίας, στα πλαίσια του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού, και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από το σύνολο των μελών μας και συνάδελφών μας.
Ουδείς έχει την διάθεση για προστριβές με συναδέλφους, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο για το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας.
Τα καταστήματα που έχουν πάνω από έναν ΚΑΔ και υπάρχουν ΚΑΔ στην επιχείρηση τους που τους δίνεται η δυνατότητα να είναι ανοιχτά, βάση νομοθεσίας, θα πρέπει να ξεχωρίσουν τα εμπορεύματα και προϊόντα τους και να είναι σε εμφανή θέση, αυστηρά μόνο όσα ο νόμος περί Κυριακών & Αργιών επιτρέπει.
Συνάδελφοι τούτη την δύσκολη για όλους ώρα θα πρέπει να λειτουργήσουμε συνολικά και συλλογικά, με αλληλεγγύη, σεβασμό ο ένας προς τον άλλον και στα πλαίσια του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού.
Αρμόδιες υπηρεσίες να εποπτεύσουν την αγορά για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας της Κυριακής καθώς και της αργίας του Αγίου Πνεύματος είναι, το Α.Τ. Τριφυλίας, καθώς και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας όπου και ο καθείς μπορεί να απευθυνθεί σε περίπτωση κρουσμάτων από συναδέλφους αθέμιτου ανταγωνισμού και μη τήρησης του ωραρίου λειτουργίας βάση νομοθεσίας.

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s