Τετάρτη 30 Οκτωβρίου «21η   Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας,  έτους 2019». Αναλύει ο Ηλίας Γιαννοπουλος.

Συμπαραστάτης, ΠΕΔ, Κυπαρισσιακός κι αδέσποτα την Τετάρτη στο Δ.Σ. Τριφυλίας.     

Σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, οδός Δημαρχείου 2 – Κυπαρισσία, την 30η του μηνός  Οκτωβρίου του έτους 2019, ημέρα Τετάρτη    και ώρα 18:00΄, για ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων, στα πιο κάτω θέματα:

  1. Εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη για τον Δήμο Τριφυλίας.
  2. Εκλογή   εκπροσώπων για την  Γενική συνέλευση της Π.Ε.Δ 
  3. Έγκριση δαπάνης για την σύνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ στην Τ.Κ Σελά στην υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή μα αριθ.2761025463 για υπηρεσιακές ανάγκες της Κοινότητος.
  1.  Επικαιροποίηση της με αριθ.273/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: έγκριση της αριθ. 26/2018 Α.Ε.Π.Ζ με θέμα: «Υποβολή αιτήματος  στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην Ευρωπαική Ένωση για την απαλλαγή της περιοχής της Δυτικής Τριφυλίας από τις δεσμεύσεις, απαγορεύσεις και αποκλεισμούς που απορρέουν από τον χαρακτηρισμό της θαλάσσιας χελώνας caretta-  caretta, ως είδος προτεραιότητας που χρήζει αυστηρής προστασίας».
  2. Επικαιροποίηση της με αριθ.273α/2018 με θέμα: Άσκηση Αιτήσεως Ακυρώσεως του από 17-09-2018 Προεδρικού Διατάγματος με θέμα: «χαρακτηρισμός του Κυπαρισσιακού Κόλπου και της Ευρύτερης περιοχής του ως «Περιοχή Προστασίας της Φύσης» καθορισμός χρήσεων όρων και περιορισμών δόμησης» ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.
  1. Έγκριση Σχεδίου Δράσης-προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων και συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής  επίβλεψης προγράμματος.
  1. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.
  2. Συγκρότηση επιτροπών  του Ν.4412/2016 «Παροχή υπηρεσιών συμμόρφωσης του Δήμου Τριφυλίας με τον γενικό κανονισμό Ε/Ε679/2019 για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR) και υπηρεσίες υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO)».

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

                                                                     ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη, εκ των οποίων ξεχωρίζουν η εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, η εκλογή αντιπροσώπων στη γενική συνέλευση της ΠΕΔ, ο Κυπαρισσιακός κόλπος, οι δεσμεύσεις, οι απαγορεύσεις και περιορισμοί από το χαρακτηρισμό της θαλάσσιας χελώνας ως είδος προτεραιότητας που χρήζει αυστηρής προστασίας και η επικαιροποίηση απόφασης για άσκηση αίτησης ακύρωσης του Προεδρικού Διατάγματος προστασίας του Κυπαρισσιακού κόλπου και τα αδέσποτα. Αναλυτικά τα θέματα έχουν ως εξής: 1. Εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη για τον Δήμο Τριφυλίας. 2. Εκλογή εκπροσώπων για την Γενική συνέλευση της ΠΕΔ. 3. Έγκριση δαπάνης για την σύνδεση ίντερνετ στην Τ.Κ Σελά στην υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή με αριθ. 2761025463 για υπηρεσιακές ανάγκες της Κοινότητος. 4. Επικαιροποίηση της με αριθ.273/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: έγκριση της αριθ. 26/2018 Α.Ε.Π.Ζ με θέμα «Υποβολή αιτήματος στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την απαλλαγή της περιοχής της Δυτικής Τριφυλίας από τις δεσμεύσεις, απαγορεύσεις και αποκλεισμούς που απορρέουν από το χαρακτηρισμό της θαλάσσιας χελώνας caretta-caretta, ως είδος προτεραιότητας που χρήζει αυστηρής προστασίας». 5. Επικαιροποίηση της με αριθ.273α/2018 με θέμα: Άσκηση Αιτήσεως Ακυρώσεως του από 17-09-2018 Προεδρικού Διατάγματος με θέμα «χαρακτηρισμός του Κυπαρισσιακού Κόλπου και της Ευρύτερης περιοχής του ως «Περιοχή Προστασίας της Φύσης» καθορισμός χρήσεων όρων και περιορισμών δόμησης» ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας. 6. Έγκριση Σχεδίου Δράσης-προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων και συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής επίβλεψης προγράμματος. 7. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών. 8. Συγκρότηση επιτροπών του Ν.4412/2016 «Παροχή υπηρεσιών συμμόρφωσης του Δήμου Τριφυλίας με τον γενικό κανονισμό Ε/Ε679/2019 για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR) και υπηρεσίες υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO)».
Σημειώνεται ότι χθες δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου η «Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης» στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Σύμφωνα με το αρ.7 του Ν.4623/2019, o Δήμος Τριφυλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλουν με δήλωση-αίτηση υποψηφιότητας που κατατίθεται στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας (ώρα 18.00 στις 30-10-2019) κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής να συμμετέχουν στην εκλογή για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης. Ως Συμπαραστάτης θα είναι “πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας”. Η επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης από τους ενδιαφερόμενους/νες θα πραγματοποιηθεί με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των 3/5 των παρόντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας…».

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s