1.915.400 ευρώ εισρέουν στο ταμείο του Δήμου Τριφυλίας για την εκτέλεση έργων, από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ..

1.915.400 ευρώ εισρέουν στο ταμείο του Δήμου Τριφυλίας για την εκτέλεση έργων.

«Συνολικά 1.915.400 ευρώ εισρέουν στο ταμείο του Δήμου για την εκτέλεση έργων, ως αποτέλεσμα επίπονης δουλειάς και προσπάθειας, που επιβεβαιώνει τη συνέπεια των λόγων και έργων μας λίγες ημέρες μετά τις εκλογές», τονίζεται σε δελτίο Τύπου με θέμα «χρηματοδοτήσεις έργων» που εξέδωσε και απέστειλε στα ΜΜΕ την Τετάρτη ο Δήμος Τριφυλίας.
Στο δελτίο αναφέρεται: «Με μελέτες, επιμέλεια και επιμονή ο Δήμος Τριφυλίας εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις, για έργα ανάπτυξης, πνοής και επίλυσης σημαντικών προβλημάτων της Τριφυλίας, με φορέα εκτέλεσης τον ίδιο το Δήμο:
-600.000 ευρώ για την “Κατασκευή συνθετικού τάπητα (tartan) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών” από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.
-868.000 ευρώ για τη “Βελτίωση της πρόσβασης σε αγροτικής γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Δήμου Τριφυλίας” από το Πρόγραμμα Φιλόδημος Ι.
-200.000 ευρώ από το “Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες των ΟΤΑ Α και Β βαθμού της χώρας”
-247.400 ευρώ χρηματοδότηση του Δήμου Τριφυλίας από το “Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των ΟΤΑ Α κ Β Βαθμού” Φιλόδημος ΙΙ.
Συνολικά 1.915.400 ευρώ εισρέουν στο ταμείο του Δήμου για την εκτέλεση έργων, ως αποτέλεσμα επίπονης δουλειάς και προσπάθειας, που επιβεβαιώνει τη συνέπεια των λόγων και έργων μας λίγες ημέρες μετά τις εκλογές. Το επόμενο διάστημα τα έργα θα δημοπρατηθούν και η εκτέλεσή τους θα συνδεθεί με τη βελτίωση ζωής των πολιτών και τη δίκαιη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, που πάντα ήταν ο στόχος μας».Του Ηλία Γιαννόπουλου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s