Π. Κατσίβελας: Ο Δήμος θα λειτουργήσει με νομιμότητα, διαφάνεια και ηθική της ημέρας.

Π. Κατσίβελας: «Ο Δήμος θα λειτουργήσει με νομιμότητα, διαφάνεια και ηθική της ημέρας. Θα είναι φραγμός σε λογικές νύχτας»

Με ευθείες βολές κατά του Γ. Λεβεντάκη, χωρίς να τον κατονομάζει, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στην προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του «Τριφυλία συνεχίζουμε» στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας ο δήμαρχος Τριφυλίας και εκ νέου υποψήφιος, Παναγιώτης Κατσίβελας.
«Κάνω μία δήλωση που δεν πρέπει να ξεχάσετε ποτέ. Εγώ εναντιώθηκα πάντα στον ολοκληρωτισμό, στο λαϊκισμό, κυρίως και πρωτίστως όμως στη χυδαιότητα και τη βαρβαρότητα και δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω τώρα. Για ένα να είστε σίγουροι, ότι και την επόμενη δημοτική θητεία ο Δήμος θα λειτουργήσει με όρους ημέρας, με τη νομιμότητα και τη διαφάνεια και ηθική της ημέρας. Θα είναι φραγμός, θα κάνω οτιδήποτε για αυτούς που θέλουν λογικές νύχτας. Δε θα περάσει ποτέ και γι’ αυτό πολιτικό ρόλο δε θα βρουν ποτέ, σας το εγγυώμαι», τόνισε ο κ. Κατσίβελας αιχμηρότατος και καυστικός.
Συνεχίζοντας άφησε αιχμές και για συνεργάτες του που τον εγκατέλειψαν και είναι σε άλλους συνδυασμούς. Ο δήμαρχος Τριφυλίας έκανε ένα συνοπτικό απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής, μίλησε για τα μεγάλα και τα μικρότερα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην Τριφυλία, αλλά και στην Κυπαρισσία ειδικότερα. Αναφέρθηκε στον τρόπο που κινήθηκε η διοίκηση με το σχεδιασμό, την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση των έργων, ενώ επισήμανε τη συνέπεια λόγων και έργων που διέκρινε τη διοικητική θητεία, όπως είπε.
«Ευχαριστώ πολύ την κοινωνία που μου έδωσε αυτούς τους άξιους ανθρώπους, δεν τους εξαγόρασε κανείς, τους ένωσαν τα κοινά ιδανικά και όχι τα οικονομικά συμφέροντα», είπε ο κ. Κατσίβελας αναφερόμενος στους υποψηφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Συνεχίζοντας τις αιχμές του και αφού είχε παρουσιάσει τα έργα της θητείας του, σημείωσε: «Να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου που υπόσχονται όλα αυτά που έχουν δρομολογηθεί στο Δήμο», κάνοντας αναφορά στα δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος που εντάχθηκαν στο Π.Α.Α.
Καταλήγοντας ανέφερε: «Αν αυτή η κοινωνία δε με έχει τιμήσει με αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους, δε θα τολμούσα να φέρω υποψηφίους από τους Γαργαλιανους για να κρύψω τη γύμνια μου… […] Νιώθω πιο γεμάτος και πιο σίγουρος από ποτέ, ξέρω ότι η νίκη πλησιάζει, ξέρω ότι εσείς ξέρετε να εκτιμάτε. Είμαστε οι άνθρωποι που ξέρουμε να δουλεύουμε, να συνεργαζόμαστε και να μπορούμε να σεβόμαστε».
Τέλος, προέτρεψε όσους δεν ψηφίσουν το συνδυασμό του να έχουν την ευθύνη να ψηφίσουν ανθρώπους που θα μπορούν να συνδιαλέγονται και να βλέπουν με καθαρό μάτι την κοινωνία, χωρίς δεσμεύσεις και οικονομικά συμφέροντα.
Στο τέλος της ομιλίας έγινε παρουσίαση υποψηφίων καθώς και των υποψηφίων του συνδυασμού του για το συμβούλιο Κοινότητας Κυπαρισσίας «Κυπαρισσία για όλους».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s