Από το Κοπανάκι ξεκίνησε τις προεκλογικές του ομιλίες ο Στάθης Ανδρινόπουλος.

Από το Κοπανάκι ξεκίνησε τις προεκλογικές του ομιλίες ο Στάθης Ανδρινόπουλος,  υποψ. δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» . Στην ομιλία του εξήγησε γιατί ο Δήμος δεν εξυπηρετεί και δεν ικανοποιεί τους πολίτες του, γιατί δεν ευθύνεται μόνο η οικονομική κρίση αλλά και η νοοτροπία και οι ικανότητες των διοικούντων, οι οποίοι τον έχουν αφήσει να λειτουργεί από μικρο-ομαδούλες συμφερόντων. Όπως ανέφερε «Το παράδειγμα της εργατικότητας θα το δώσει πρώτος  ο Δήμαρχος και το επιτελείο του. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι  ότι είμαστε υπηρέτες και όχι δυνάστες των πολιτών».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε σε αυτούς που τάζουν «λαγούς με πετραχήλια» και εξαγοράζουν ψήφους και συνειδήσεις, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη ορισμένων συμπολιτών μας.

Στη συνέχεια, περιέγραψε το όραμά του για το Δήμο καθώς και τι θα κάνει ο συνδυασμός του ώστε να καλυτερέψει η λειτουργία του Δήμου και αυτός να αναπτυχθεί, όσο και οι γειτονικοί Δήμοι, ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες δράσεις για την δημοτική ενότητα του Αετού που θα έχουν θετικό και αναπτυξιακό αντίκτυπο στην περιοχή.

Στο τέλος ζήτησε καθαρή εντολή  ώστε η Τριφυλία να αναδείξει όλες τις δυνατότητές της για πρόοδο και ανάπτυξη.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s