ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΜΗΣ

ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΜΗΣΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Τους εργαζόμενους  και  τον  προϊστάμενο  της  Διεύθυνσης  Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας επισκέφθηκαν , σήμερα Παρασκευή  19.04.19, ο υποψήφιος Δήμαρχος  Τριφυλίας  Δημήτρης Δριμής  μαζί  με υποψηφίους  της << Ανεξάρτητης  Δημοτικής Συνεργασίας>>.

Ενημερώθηκαν για το  πρόγραμμα τεχνικών έργων  και μελετών του Δήμου Τριφυλίας και είχαν μια εποικοδομητική  συζήτηση  με το Διευθυντή  της υπηρεσίας κ. Γκόνη Γεώργιο.Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Ο Δημήτρης  Δριμής αφού  ευχαρίστησε το Διευθυντή  της υπηρεσίας για την ενημέρωση , δεσμεύτηκε για συνεχή επικοινωνία  με της  υπηρεσίες του Δήμου και δήλωσε πως οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας ανταποκρίνονται στην ευθύνη  τους  και  υπηρετούν με επάρκεια τους σχεδιασμούς και  τις  ιεραρχήσεις της Δημοτικής  Αρχής.Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, εσωτερικός χώρος

Προγραμματισμός και ιεραρχήσεις,   που, δυστυχώς, απουσιάζουν από το οπτικό πεδίο  της απερχόμενης Δημοτικής αρχής.

Ο Δημήτρης Δριμής, τέλος, δήλωσε πως στις  προτεραιότητες  της  «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας»  είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος  και του αγροτικού χώρου.

Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει:

  • Να δοθεί τέλος στην απαράδεκτη  και επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία κατάσταση , που επικρατεί στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Κυπαρισσίας .
  • Να επιλυθεί το ζήτημα της αποχέτευσης   των  Γαργαλιάνων. Να ενταχθούν, για την προστασία του παραλιακού μετώπου, σε σύστημα αποχέτευσης Μάραθος , Καλονερό και Ελαία.
  • Να επιλυθεί το πρόβλημα ύδρευσης και αποχέτευσης  που αντιμετωπίζουν τα φιλιατρά, καθώς   στη μεν  ύδρευση  λειτουργούν  παράλληλα δίκτυα  ενώ, τουλάχιστον, η μισή  πόλη  δεν έχει συνδεθεί  με τα δίκτυα αποχέτευσης.
  • Να βελτιωθεί και συντηρηθεί η αγροτική οδοποιία, που έχει εγκαταλειφθεί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s