12 ,13,14 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Ομοσπονδία Συλλόγων –Συνδέσμων Τριφυλίας : Συμμετοχή στην έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός.

Ομοσπονδία Συλλόγων –Συνδέσμων Τριφυλίας : Συμμετοχή στην έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός

imageΣτην έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός συμμετέχει η Ομοσπονδία Συλλόγων –Συνδέσμων Τριφυλίας που διοργανώνεται για 5η χρονιά και θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στην  έκθεση αυτή δίνεται η ευκαιρία οι νεότεροι να γνωρίσουν και οι παλαιότεροι να θυμηθούν τον τρόπο ζωής και διασκέδασης των Ελλήνων τις προηγούμενες δεκαετίες και να γνωρίσουν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας που εντοπίζονται σε βάθος χρόνου σε όλη πατρίδα μας.

Συμμετέχουν πολιτιστικοί φορείς, λαογραφικά μουσεία, λαϊκοί τεχνίτες, βιοτέχνες, ιδρύματα, κεραμιστές, γυναικείοι συνεταιρισμοί που παράγουν και διατηρούν αναλλοίωτο τον λαϊκό μας πολιτισμό.
Παράλληλα με την έκθεση – όπου η Ομοσπονδία μας με τους Συλλόγους της συμμετέχει για πρώτη φορά- θα λάβουν χώρα λαϊκά δρώμενα και εκδηλώσεις από πολιτιστικούς φορείς, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αυθεντικό τοπικό λαϊκό πολιτισμό μέσα από χορευτικές παρουσιάσεις, συναυλίες παραδοσιακής μουσικής, αναπαραστάσεις εθίμων, λαϊκό θέατρο και πολλά άλλα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s