ΜΕ ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΚΟΥΡΟ Η΄ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ;

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ – Με Μπακούρο ή Κωνσταντόπουλο μαζί ΚΙΝ.ΑΛ. και ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές (;)

Ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινότητας Φαρακλάδας, τέως διευθυντής καταστήματος Παραρτήματος ΕΑΣ Μεσσηνίας στην Κυπαρισσία και τέως πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του ’80, Σωτήρης Μπακούρος, φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να τεθεί ως επικεφαλής συνδυασμού που συζητούν να καταρτίσουν από κοινού το ΚΙΝ.ΑΛ. και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Τριφυλίας.
Ως επικεφαλής του συνδυασμού ΚΙΝ.ΑΛ. με ΣΥΡΙΖΑ έχει προταθεί και ο παιδίατρος, διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Γιάννης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Κυπαρισσίας, ενώ η πρόταση υποψηφιότητάς του έχει τα χαρακτηριστικά της ανανέωσης και της αλλαγής.
Οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί εντός της ημέρας, χωρίς κανένας να μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τεθεί ως επικεφαλής κάποιο άλλο πρόσωπο που θα συμφωνηθεί μεταξύ των στελεχών ΚΙΝ.ΑΛ. και ΣΥΡΙΖΑ που συζητούν. Όπως, επίσης, δεν είναι απίθανο τελικά να μην καταλήξουν σε κοινή εκλογική κάθοδο στο Δήμο Τριφυλίας, αν και αυτό – και από τα δύο κόμματα – καταβάλλεται προσπάθεια να αποφευχθεί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s