Το Κοπανάκι γιορτάζει τα Χριστούγεννα την …Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων…. Στη «Χιονισμένη» Τριφυλία.

Χριστούγεννα στα Φιλιατρά

Παρασκευή 7/12 ώρα 6.00 μ.μ. ‘Αναμμα των δέντρων των σχολείων μας, στο Πάρκο Δημαρχείου, με γλυκίσματα και ζεστή σοκολάτα!

Σάββατο 8/12 ώρα 7.00 μ.μ. ‘Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία με τραγούδια   από τους μαθητές των σχολείων και χορούς από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης.

Στα σπιτάκια της πλατείας θα φιλοξενηθούν μπαζάρ και Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου στις 8 Δεκεμβρίου από τις 11.00 το πρωί και του 2ουΔημοτικού Σχολείου 22 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τη 1.00 το μεσημέρι.

Τη Δευτέρα 17/12 ώρα 11.30 ’Άγιος Βασίλης, ξωτικά και ξυλοπόδαροι στα Μαγικά Χριστούγεννα του ΚΕΦΙΑΠ.

Στις 23 Δεκεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα φιλοξενήσει ζογκλέρ για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία.

29 Δεκεμβρίου ώρα 4.00 το απόγευμα στην Πλατεία Φιλιατρών μικροί και μεγάλοι Άγιο Βασίληδες θα κατακλύσουν το κέντρο της πόλης ..σ ένα αγώνα δρόμου διαφορετικό!! …χωρίς νικητές και ηττημένους ….χωρίς χρονόμετρα και ανταγωνισμό !!! Διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών.

 Χριστούγεννα στους Γαργαλιάνους

Το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου και από ώρα 9.00 – 18.00, η Μπρίσκειος Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων θα φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων (Γ.Σ.Γ.) διοργανώνει παιδικό πάρτι στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Γαργαλιάνων από τις 11.00-14.00.

‘Ώρα 7.00 μ.μ. ‘Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία, με χορό από τη Σχολή Τέχνης του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων και τη Χορωδία ‘’Πολύμνια’’.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου

‘Ώρα 7.00 το απόγευμα Παράσταση τσίρκου στο χώρο της Αποθήκης – Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων.

‘Ώρα 10.00 – 14.00 Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 1ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 10.00 – 21.00 Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης στο Σχολείο Μαραθόπολης.

Ώρα 5.30 το απόγευμα χοροί και κάλαντα από τα παιδιά του Συλλόγου.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης θα φιλοξενηθεί στο χιονισμένο σπιτάκι της Πλατείας.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου ώρα 6.00 μ.μ. Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων θα μας κεράσει γλυκίσματα, ζεστό κρασί και ζεστή σοκολάτα στην Πλατεία.

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου ώρα 10.00 – 12.00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της 1ης Γυμνασίου Γαργαλιάνων.

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων γιορτάζει τα Χριστούγεννα με Αγ. Βασίλη και ξωτικά στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

‘Ώρα 10.00 – 13.00 μ.μ. το 1ο Νηπιαγωγείο από το χιονισμένο σπιτάκι της πλατείας στέλνει γράμματα στον ‘Άγιο Βασίλη.

Στις 28 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή ώρα 16.00 – 22.00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων διοργανώνει τουρνουά σκάκι στη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

 Χριστούγεννα στην Κυπαρισσία

Η πόλη της Κυπαρισσίας θλίβεται και πενθεί την απροσδόκητη απώλεια των τριών μαθητών και παιδιών της. Θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στις 14 Δεκεμβρίου, χωρίς επίσημο εορτασμό.

 Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s