Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018: «2η   Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας,  έτους 2018» …Λήψη Απόφασης για επαναλειτουργία Ταχυδρομικού Γραφείου στην Τ.Κ Κοπανακίου.

«2η   Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας,  έτους 2018″Σχετική εικόνα

Σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, οδός Δημαρχείου 2 – Κυπαρισσία, την 05η του μηνός Φεβρουαρίου, του έτους 2018, ημέρα   Δευτέρα   και ώρα 19:00΄, για ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων, στα πιο κάτω θέματα :

 1. Λήψη Απόφασης για Πρόσκληση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.   Προκόπη Παυλόπουλου  στην Εορτή του Αγίου Πνεύματος  στην Κυπαρισσία και Ανακήρυξή του ως Επίτιμου Δημότη Τριφυλίας.
 1. Παραχώρηση θέσεων  στην Εμποροπανήγυρη Αγίου Χαραλάμπους 2018 στην Δ.Κ Φιλιατρών.
 2. Έγκριση:διοργάνωσης-δαπανών-Διάθεση Πίστωσης για την εκδήλωση ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΕΣ 2018 στην ΔΕ Αυλώνος.
 3. Έγκριση διοργάνωσης  και Έγκριση δαπανών – Διάθεση πίστωσης 1ου Ευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων 12-16/2/2018 στα Φιλιατρά.
 1. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής των φιλαρμονικών του Δήμου Τριφυλίας στον Εορτασμό της Εξόδου του Μεσολογγίου  την 31η Μαρτίου και 1η Απριλίου 2018.
 2. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής-ποσοτικής παραλαβής για την προμήθεια Σκυροδέματος ΔΕ Γαργαλιάνων.
 3. Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή υποστέγου Δημοτικού Σχολείου Κοπανακίου.
 4. Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο«Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού για την πρόσβαση ΑμΕΑ σε παραλίες του Δήμου Τριφυλίας»
 5. Έγκριση  Δαπάνης ποσού 480,00 € για παράβολα (Έγκριση  ειδικού τύπου μενονωμένου οχήματος)
 6. Έγκριση Δαπάνης προστίμων ΚΤΕΟ
 7. Λήψη Απόφασης για επαναλειτουργία Ταχυδρομικού Γραφείου στην Τ.Κ Κοπανακίου.
 8. Λήψη Απόφασης για παραχώρηση(Κατά χρήση)  25 στρεμμάτων  δάσους Ελαίας  για δημιουργία κατασκηνωτικού χώρου  φιλοξενίας αποδήμων και εθελοντών.
 9. Διαγραφές τελών Δήμου Τριφυλίας.
 10. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής ποιοτικής παραλαβής προμήθειας Οικ. Υλικών ΔΕ Κυπαρισσίας – ΔΕ Γαργαλιάνων (θραυστά) – ΔΕ Γαργαλιάνων(Χρώματα)-ΔΕ Αετού- ΔΕ Αυλώνος-ΔΕ Τριπύλης.         

                         

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

                                                                                              ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

One thought on “Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018: «2η   Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας,  έτους 2018» …Λήψη Απόφασης για επαναλειτουργία Ταχυδρομικού Γραφείου στην Τ.Κ Κοπανακίου.”

 1. «Λήψη απόφασης για επαναλειτουργία Ταχυδρομικού Γραφείου στην Τ.Κ Κοπανακίου.»
  Πολύ θετικό μου ακούγεται, να είναι όμως και αληθινό; Νομίζω ότι η απόφαση είναι αποκλειστικότητα της Διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ; Είναι ενήμεροι εκείνοι οι κύριοι που με τόση προχειρότητα και ανευθυνότητα , θυσία στον Μολώχ των μνημονίων είχαν αποφασίσει την αναστολή της λειτουργίας του δημιουργώντας μία πρωτοφανή αναστάτωση και ταλαιπωρία για τους κατοίκους ολόκληρης της Δ.Ε Αετού; Αισθάνθηκαν ικανοποίηση με την περιστολή των εξόδων του Οργανισμού και το οικονομικό «όφελος» που απεκόμισαν ; Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφερθώ και σε δύο άλλα ζητήματα που αποστερούν το Κοπανάκι από την επανένταξή του στην στοιχειώδη κανονικότητα.Και να γίνω συγκεκριμένος:
  1. Επαναλειτουργία τραπεζικής θυρίδας. Δεν είχαν κανένα δικαίωμα οι διάδοχοι της » Αγροτικής » να προχωρήσουν στο λουκέτο ( κι αυτοί για » οικονομικούς » λόγους ) υποχρεώνοντας ικανό αριθμό καταθετών, μεγάλων ηλικιών κυρίως να
  περιφέρονται ως αθίγγανοι πότε στο Δώριο, πότε στην Κυπαρισσία και πότε στην Καλαμάτα. Ακόμα , επί μήνες τώρα οι ίδιοι κύριοι αρνούνται να αντικαταστήσουν το ανατιναχθέν A.T.M. Πρόκειται πραγματικά για εξωφρενική αδιαφορία.
  2. Επαναλειτουργία του Γυμνασίου. Διάβασα προ καιρού πως η Δευτεροβάθμια Μεσσηνίας λαμβάνοντας υπόψη της τον αριθμό των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων ( τροφοδοτών με μαθητές Γυμνασίων) του Κοπανακίου που υπερτερεί και του Δωρίου ,πως είναι διατεθειμένη να προτείνει την επαναλειτουργία του καταργηθέντος ( του μοναδικού στην Πελοπόννησο) από το 2011 Γυμνασίου Κοπανακίου. Δεν γνωρίζω πόσο εύκολο είναι, αλλά η Δημοτική Αρχή με επιμονή θα πρέπει να διεκδικήσει αυτή την πιθανότητα. Οι καιροί ου μενετοί!

  Υ.Γ Για το πιο πρόσφατο » κλείσιμο» αυτό του » ιδιόκτητου» Αστυνομικού Τμήματος τι να πει κανείς; Πήραν τους αστυνομικούς του κατά βάση, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και ως υπεράριθμους προσπαθούν να τους τοποθετήσουν κάπου. Η ανάλγητη υποτακτική κυβέρνηση είχε κάνει πάλι το θαύμα της!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s