Ιωάννης Ρούσσης, από το Κοπανάκι, υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ρούσσης Ιωάννης

Ρούσσης Ιωάννης

Μεσίτης Ασφαλίσεων


Βιογραφικό

Δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλειών από το 1989 με έδρα το Περιστέρι.

Ξεκίνησε ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Interamerican, με την οποία συνεργάστηκε αποκλειστικά έως το 2007. Για 17 συνεχή χρόνια διακρινόταν για την υψηλή παραγωγικότητα και διατηρησιμότητά του, κατακτώντας κορυφαίες θέσεις στους ασφαλιστικούς συμβούλους.

Το 2007 προχώρησε ως μεσίτης ασφαλίσεων στην ίδρυση της IGR INSURANCE BROKERS, μιας πρωτοπόρου εταιρίας που σκοπός της είναι η μελέτη της ασφαλιστικής αγοράς και η παρουσίαση λύσεων ασφαλιστικής κάλυψης για τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται ως προς την επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας.

Έχει ειδικευτεί στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

Γεννήθηκε το 1966 στο Κοπανάκι Μεσσηνίας, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Το 1987 αποφοίτησε από το ΚΤΕΕ Καλαμακίου με ειδικότητα Μηχανολόγου Προσδιορισμού Ποιότητας Μετάλλων.

Tο 1997 πήρε πτυχίο L.U.T.C.F. από το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών. Το 2002 αποφοίτησε από το Middlesex University –Bachelor of Arts in Work Based Learning Studies ( Insurance – Investments ).

Το 2003 έγινε μέλος του Συστήματος Πολλαπλής Ασφαλιστικής Ποιότητας Coordinators MQI.

Το 2013 απέκτησε το πιστοποιητικό επιπέδου Δ από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Είναι ισόβιο μέλος της LIMRA International και μέλος του Million Dollar Round Table, έχοντας συμμετάσχει σε συνέδρια στην Κύπρο και στην Αμερική αντίστοιχα.

Στα 28 χρόνια της δραστηριότητάς του έχει παρακολουθήσει δεκάδες εκπαιδευτικά σεμινάρια και σεμινάρια πωλήσεων, με κορυφαίο το εξάμηνο σεμινάριο Μετεκπαίδευσης Στελεχών του Ομίλου Εταιριών INTERAMERICAN σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.


Το μήνυμά του

«Έθεσα υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας», με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης απαιτούν άμεση και αποτελεσματική λύση.
Η πρότασή του Προέδρου με τιμά ιδιαίτερα, καθώς με κατατάσσει ανάμεσα σε τόσους αξιόλογους συνυποψήφιους.
Η εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει τα τελευταία έξι χρόνια τις ενέργειες του Επιμελητηρίου το καθιστά σύμμαχο του κάθε επαγγελματία στην επίλυση των προβλημάτων του, αλλά και στην προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προτάσεων.
Οι μέχρι τώρα επιτυχημένες δράσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με ηγέτη τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου μπορούν με εντατική και κοινή προσπάθεια να συνεχιστούν και να πολλαπλασιαστούν και τα αποτελέσματά τους να είναι ευεργετικά για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες του κλάδου μου, αλλά και συνολικά.
Ιωάννης Ρούσσης
Μεσίτης Ασφαλίσεων «

Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΑ θα διεξαχθούν στις 2-3-4 Δεκεμβρίου 2017 στο κτίριο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Πανεπιστημίου 44 και Χαρ. Τρικούπη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s