ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ 2017. ΚΟΠΑΝΑΚΑΙΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΩΝ …

Γιατρών  μας Θανάση Κωνσταντόπουλου και Παναγιώτας Καρακαϊδού και απολαύστε τις μίνι συνεντεύξεις που μας έδωσαν  μερικοί από τους επιτυχόντες.

Φωτογραφία του Dimitris Giannopoylos.

«Σήμερα κλείνει για τους μαθητές μας ένας κύκλος της μαθητικής τους ζωής και ανοίγουν πανιά για το ταξίδι που ονειρεύτηκαν.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία» δήλωσε η κ. Ντρούλια Αικατερίνη, τακτικό μέλος της Λυκειακής επιτροπής των Πανελλαδικών εξετάσεων. Στη συνέχεια σας μεταφέρουμε το μήνυμα του Διευθυντή του σχολείου μας, κ. Αντωνόπουλου Ευάγγελου:

«Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες, για τις άριστες βαθμολογίες τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι κοπιαστικές προσπάθειες πολλών χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η επιτυχία αυτή είναι συνάρτηση της πολύ καλής συνεργασίας που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας με τους μαθητές και τους γονείς τους.

Στις δυσκολίες που διανύει σήμερα η χώρα, αντλούμε δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία από τις διακρίσεις αυτές των παιδιών μας, ενώ έχουμε ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες τους, για το μέλλον του τόπου. Η Παιδεία είναι και θα είναι στυλοβάτης της ανόρθωσης και της ανάταξης της Πατρίδας μας, είμαστε σίγουροι για αυτό.

Στη καινούρια διαδρομή τους, συνέχισε η κ. Γαλάνη Αικατερίνη, Οικονομολόγος του σχολείου, ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν το δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, ως πολύτιμό εφόδιο, για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κυρίως όμως για την ίδια την ζωή. Κλείνοντας θα αναφέρω τα λόγια Περιφερειάρχη Εκπαίδευσης Πελοποννήσου: « Η Κυπαρισσία διαθέτει υψηλού επιπέδου σχολικές μονάδες. Θα έλεγα ότι τα σχολεία της διακρίνονται για τους υψηλούς δείκτες ποιότητας. Ειλικρινά θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, για το έργο το οποίο παράγουν…Το Λύκειο Κυπαρισσίας είναι ένα Λύκειο που τιμά την Πελοπόννησο για τη δουλειά που κάνει!»

Σημαντικό θα ήταν να αναφέρουμε ότι 35% των μαθητών έγραψαν πάνω από 15.000 μόρια ενώ 85% πάνω από 10.000 μόρια».

Φωτογραφία του Dimitris Giannopoylos.

Φωτογραφία του Dimitris Giannopoylos.

Φωτογραφία του Dimitris Giannopoylos.

Φωτογραφία του Dimitris Giannopoylos.

Φωτογραφία του Dimitris Giannopoylos.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s