Ακούστε ζωντανά ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο. Μια εξαιρετική ανάρτηση.

Ακούστε ζωντανά σταθμούς από όλο τον κόσμο.

Ραδιόφωνο Garden είναι ένα φανταστικό site που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε live streams στο διαδίκτυο των ραδιοφωνικών σταθμών σε ολόκληρο τον κόσμο απλά με την πλοήγηση σε μια διεπαφή Google Earth στιλ. Αν τύχει να μην αρέσει το τραγούδι που ακούτε, ή αν απλά θέλετε μια αλλαγή της μουσικής, απλά δίνουν στο κόσμο μια άλλη περιστροφή και δείτε πού θα προσγειωθεί δίπλα!

Στην κορυφή του ζωντανή μουσική ρέματα, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σχετικά με το site, έτσι ώστε οι πράσινες κουκκίδες μετατραπεί σε κίτρινες κουκίδες για «ιστορίες» (σύντομο κλιπ του ανθρώπους να μιλούν για την εμπειρία ακρόασης τους), κόκκινες κουκκίδες για «ιστορία», πατώντας σε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία μετάδοση σε όλο τον κόσμο, ή μπλε κουκκίδες για «κουδουνίσματα», αυτά τα τραγούδια με τα οποία εντοπίζουν τους σταθμούς τον εαυτό τους.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε. 

Για τη μουσική:

1. Γυρίστε τον κόσμο κάνοντας κλικ σε αυτό με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού. Σταματήστε όταν έχετε φτάσει επιθυμητό προορισμό σας.

2. Μεγέθυνση σε επιλεγμένο προορισμό σας, χρησιμοποιώντας το κουμπί + (δείτε το κόκκινο βέλος στην παραπάνω εικόνα). Τα καταπράσινα κουκκίδες (δείτε το πράσινο βέλος στην παραπάνω εικόνα) αντιπροσωπεύουν τις διαθέσιμες ζωντανά ραδιοφωνικούς σταθμούς.Απλά κάντε κλικ στο πράσινο σημείο με το ποντίκι σας και τη μουσική σας θα ακολουθήσουν. Αν έχετε βαρεθεί, και θα ήθελα να αλλάξει θέσεις, σμίκρυνση χρησιμοποιώντας το κουμπί – και επαναλάβετε τον αριθμό βήμα 1. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Για Ιστορία, Jingles, ή ιστορίες:

1. Αν θέλετε να ακούσετε κάποια ιστορία, jingles ή ιστορίες, απλά κάντε κλικ σε αυτό που φαντάζεστε (δείτε το κίτρινο βέλος στην παραπάνω εικόνα), και ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες όπως παραπάνω.

Για τη μουσική:

1. Γυρίστε τον κόσμο κάνοντας κλικ σε αυτό με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού. Σταματήστε όταν έχετε φτάσει επιθυμητό προορισμό σας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s