Ενημέρωση για τα οφέλη της φοίτησης των παιδιών στο νηπιαγωγείο. Γαργαλιάνοι (Τετάρτη 10/5/2017), Φιλιατρά (Τετάρτη 10/5/2017), Κυπαρισσία (Πέμπτη 11/5/2017)

 Βιβή Παντελάκη

 Εκδήλωση για την ενημέρωση των γονέων για τα οφέλη της φοίτησης των παιδιών τους στο νηπιαγωγείο.

Θα γίνει στους Γαργαλιάνους (Τετάρτη 10/5/2017), στα Φιλιατρά (Τετάρτη 10/5/2017) και στην Κυπαρισσία (Πέμπτη 11/5/2017).
Η ενημέρωση οργανώνεται από τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής Ν. Μεσσηνίας και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας.

Σημαντική εκδήλωση για τους γονείς παιδιών με ηλικία 0- 6 ετών! Η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Ν. Μεσσηνίας η κ. Σαραντοπούλου Στέλλα, θα βρίσκεται για 2 ημέρες στις τρεις μεγάλες πόλεις του Δήμου Τριφυλίας, με στόχο να ενημερωθούν οι γονείς για τα πολλαπλά οφέλη που απορρέουν από τη φοίτηση νηπίων και προνηπίων στο Νηπιαγωγείο. «Το νηπιαγωγείο αποτελεί το θεμέλιο της παιδείας και η ανάγκη φοίτησης των νηπίων και προνηπίων σε αυτό είναι επιτακτική» Επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα να ακουστούν προβληματισμοί γονέων και να απαντηθούν ερωτήματά τους. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Σχολικής Συμβούλου 27ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s