Συμμετοχή στο 6ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, του Δ.Ι.Ε.Κ. Τριφυλίας.

Στo πλαίσιo του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα»  οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» του Β΄εξαμήνου με την εκπαιδεύτρια τους Ελένη Καραγιώργου παρευρέθηκαν στο 6ο Σχολείο Τουρισμού στην Καλαμάτα.

6 sxoleio tourismou1

     Το Σχολείο Τουρισμού στην Καλαμάτα χτυπάει 6 χρόνια το κουδούνι του προς αφύπνιση όλων των επαγγελματιών που σχετίζονται στον τομέα του τουρισμού. Συν διοργανωτές είναι οι: Costa Navarino, Elite City Resort. Το Σχολείο τελεί υπό την εκπαιδευτική εποπτεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κι υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, με τη στήριξη του Sete Training.

     Το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Καλαμάτας, οι αντιπεριφερειάρχες Περικλής Μαντάς και Ντίνα Νικολάκου, αντιδήμαρχοι της πόλης, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Μεσσηνίας, καθώς και επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης. Το Σχολείο Τουρισμού είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται και σε άλλες Πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπως το Ναύπλιο. Παρέχει διαρκή ενημέρωση στις αλλαγές που προστάζει η εποχή και το προϊόν (τουρίστας) τόσο στην εστίαση όσο και στην διαμονή.

6 sxoleio tourismou2

     Το Δ.Ι.Ε.Κ. Τριφυλίας θέλει τους σπουδαστές του πάντα ενήμερους κατά πόδας των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα της εστίασης ώστε να παρέχει άρτια καταρτισμένους Chef. Οι σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ.  Τριφυλίας ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις στην γαστρονομία από τον Κ. Τζανή Χάρη, ταξίδεψαν στην έννοια του Branding από τον Κ. Μπρούσαλη Δημοσθένη και έγιναν θεατές των Tourism Trends από τον Δρ. Βαρελά Σωτήριο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Από το Κοπανάκι και τα χωριά όλης της Τριφυλίας

Αρέσει σε %d bloggers: