Ο Γιάννης Καλκαβούρας επανεξελέγη πρόεδρος στο Δ.Σ. Τριφυλίας, αντιπρόεδρος ο Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος και γραμματέας ο Μπάμπης Καλογερόπουλος.

Ο Γιάννης Καλκαβούρας επανεξελέγη πρόεδρος στο Δ.Σ. Τριφυλίας – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ασημακόπουλος

Ο Γιάννης Καλκαβούρας, που προτάθηκε από τη Συμπολίτευση, επανεξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας κατά τις σημερινές Δημαιρεσίες. Ο κ. Καλκαβούρας, επί 24 παρόντων (από τους 27 του Σώματος) έλαβε 16 ψήφους έναντι 7 λευκών και 1 άκυρου ψηφοδελτίου (σ.σ. ζωγραφιά με τον Καραγκιόζη). Από την ψηφοφορία απουσίαζαν 3 δημοτικοί σύμβουλοι, ένας της Συμπολίτευσης, ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και δύο από την Αντιπολίτευση, ο Γιώργος Σκιαδάς και ο Σαράντος Κουκούμης. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος, που προτάθηκε από τη μείζονα μειοψηφία, λαμβάνοντας, επί 25 παρόντων δημοτικών συμβούλων (σ.σ. είχε προσέλθει ο Σαράντος Κουκούμης και συμμετείχε στην ψηφοφορία), 20 ψήφους έναντι 5 λευκών ψηφοδελτίων. Γραμματέας εξελέγη ο Μπάμπης Καλογερόπουλος, που προτάθηκε από τις ελάσσονες μειοψηφίες, λαμβάνοντας, επί 24 παρόντων δημοτικών συμβούλων (σ.σ. είχε αποχωρήσει ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου που συμμετείχε στις δύο προηγούμενες ψηφοφορίες), 20 ψήφους έναντι 4 λευκών ψηφοδελτίων.


Ανεξαρτητοποίηση Γιώργου Ασημακόπουλου.
Με γραπτή του δήλωση στο νεοεκλεγέν προεδρείο του Σώματος, την οποία ανέγνωσε στο Σώμα ο πρόεδρος, Γιάννη Καλκαβούρας, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Γιώργος Ασημακόπουλος, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο πρόσωπο του επικεφαλής του Συνδυασμού, Ευστάθιο Ανδρινόπουλο, που τον εμπιστεύθηκε, έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του «για λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας».

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s