Δικάζεται στην Πάτρα ο κόκκινος δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης …είμαστε στο πλευρό του.

Σήμερα δικάζεται στην Πάτρα ο κόκκινος δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης, ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Δικάζεται γιατί, υλοποιώντας τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής. Ο Κώστας Πελετίδης δικάζεται σήμερα γιατί υπερασπίστηκε τη δημοκρατική τιμή της πόλης του απέναντι στη φασιστική απειλή μιας συμμορίας τραμπούκων και μαχαιροβγαλτών βγαλμένη από τις πιο σκοτεινές περιόδους της Ιστορίας.
Ο Πελετίδης είναι στο στόχαστρο της συμμορίας όχι μόνο γιατί ως δήμαρχος δεν διευκόλυνε τη δράση της αλλά γιατί είναι ένας δήμαρχος, που παρά το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός του 3ου δήμου της χώρας, είναι πετσοκομμένος από τα μνημόνια η κοινωνική πολιτική είναι η πρώτη του προτεραιότητα.
Εξασφάλισε την ημερήσια διατροφή για όλους τους απόρους της πόλης. Κάνει την διανομή κατ’ οίκον των μερίδων φαγητού μέσω δικύκλων, για όσους άπορους αδυνατούν να βγουν από το σπίτι είτε λόγω αναπηρίας, είτε λόγω ασθένειας, είτε λόγω ηλικίας. Έφτιαξε κεντρικά μαγειρεία στην Πλαζ για να φτιάχνουν το φαγητό. Προμηθεύτηκε βαν για να μεταφέρει εγκαίρως το ζεστό φαγητό από τα κεντρικά μαγειρεία προς τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία. Καθιέρωσε κολατσιό για όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση των γονιών τους, προκειμένου να μην γίνεται διάκριση ανάμεσα σε εύπορους και μη. Έχει ήδη ετοιμάσει 13 δομές σε όλη την πόλη, που καλύπτουν γεωγραφικά όλη την Πάτρα, για την διανομή του φαγητού. Έδωσε σε άπορους της Πάτρας την εκμετάλλευση ελαιόδεντρων. Χαρακτηριστικό της δημαρχίας Πελετίδη είναι και το έργο της αποκατάστασης της πλαζ αποκατάσταση των περίπου 800 μέτρων της Πλαζ, που ένας συμβατικός προϋπολογισμός θα απαιτούσε περί τις 300.000 ευρώ και κατά συνέπεια θα καθιστούσε απαγορευτικό το έργο, ολοκληρώθηκε με μόλις… 1000 ευρώ!
Ένας τέτοιος Δήμαρχος δικάζεται σήμερα και είμαστε όλοι στο πλευρό του.

Δείτε περισσότερα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s