Πρόεδρος εκ νέου ο Κώστας Αγγελόπουλος, στο Σύλλογος Ξενοδόχων Τριφυλίας, που έκοψε την πίτα του, στο ξενοδοχείο «Τσολαρίδης».

Εκοψε πίτα ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 

Εκοψε πίτα ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας

Την πίτα του έκοψε χθες ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση και έγιναν εκλογές στις οποίες πρόεδρος αναδείχθηκε εκ νέου ο Κώστας Αγγελόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τσολαρίδης» στην Κυπαρισσία όπου ο πρόεδρος Κώστας Αγγελόπουλος έκοψε την πίτα δίνοντας παράλληλα τις ευχές του για μια καλή χρονιά. Ακολούθησε απολογισμός των δράσεων με αναφορά στις συμμετοχές που είχαν σε διάφορες εκθέσεις, την πραγματοποίηση του φόρουμ για τον τουρισμό, την επανατύπωση τουριστικού χάρτη για την περιοχή, αλλά και την δημιουργία ενός βίντεο το οποίο μάλιστα προβλήθηκε, που παρουσιάζει τις ομορφιές της Τριφυλίας και όχι μόνο. Το βίντεο διανεμήθηκε σε όλους τους ξενοδόχους για να το προβάλουν στις μονάδες τους. Ανέφερε ότι μέσα στο Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη φόρουμ με προσκεκλημένο και ομιλητή τον κ. Χαρίτση, ενώ θα προσκληθούν και εκπρόσωποι τραπεζών για ενημέρωση.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ 

Ακολούθησαν οι εκλογές όπου προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Κώστας Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος Θεόδωρος Οικονόμου, γενικός γραμματέας Δημήτρης Φωτεινόπουλος, ταμίας Τάκης Παναγιωτόπουλος, μέλη Γιώργος Σιακαβάρας, Γιώργος Κασσίμης, Γιώργος Κυριακουλόπουλος.

Κ.Μπ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s