Έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, υποβολή αιτήσεων ελαιοκαλλιεργητών Τριφυλίας για το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ιταλία.

Έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 είναι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε  ελαιοκαλλιεργητές  από την περιοχή της Τριφυλίας και θα υλοποιηθεί στην Ιταλία.Αποτέλεσμα εικόνας για «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας.

 Στο πρόγραμμα που  θα διαρκέσει δύο εβδομάδες (από τις 22/2/2017 έως  και τις 8/3/2017) θα συμμετάσχουν συνολικά δεκατέσσερις  ελαιοπαραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, οι οποίοι  θα ταξιδέψουν στην Πεσκάρα της Ιταλίας μέσω του προγράμματος Erasmus+. Το πρόγραμμα κατάρτισης περιλαμβάνει επισκέψεις σε ελαιοτριβεία, αγρούς και μονάδες τυποποίησης ιδιωτικούς και συνεταιριστικούς.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας.

Δικαιούχοι είναι Ελαιοπαραγωγοί από την περιοχή της Τριφυλίας ηλικίας έως 40 ετών.

Επιθυμητή είναι η γνώση αγγλικών, ενώ οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να έχουν Αστυνομική Ταυτότητα νέου τύπου, ή διαβατήριο σε ισχύ.

Κατά την διαδικασία επιλογής θα γίνει προσπάθεια να εκπροσωπηθούν, όσο το δυνατόν περισσότερες γεωγραφικές περιοχές της Τριφυλίας.

Οι παραγωγοί πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο της αίτησης στα γραφεία του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας. Μαζί τους πρέπει να έχουν τα εξής δικαιολογητικά:

  • Φωτοτυπία του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

  • Αντίγραφο δήλωσης ΟΣΔΕ από όπου θα προκύπτει ότι είναι ελαιοκαλλιεργητές

  • Υπεύθυνη Δήλωση (την συμπληρώνουν στα γραφεία μας)

Για περισσότερες  οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνη Γεώργιο στα τηλέφωνα 2761022116, 6934796092.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s