Να πως με …στολίζουν, ο Γιαννάκης και η ….παράγοντας του Διαγόρα, για μερικές αλήθειες που έγραψα.

. Με ειρωνία «από διπλανό χωριό» δηλαδή είμαι άσχετος και όσοι είναι από διπλανά χωριά και όχι από το Κοπανάκι, είναι άσχετοι. Λες και υπάρχουν …Γκάγκαροι Κοπανακαίοι – λες και είναι κανείς από το συμβούλιο Κοπανακαίος. Ας πούμε ο πρόεδρος (πρώτος μου εξάδελφος) που είναι από το χωριό που μένω και εγώ και ο γραμματέας -να μη τους αναφέρω όλους έναν – έναν από που είναι. Τόσο βλάκας ο διαχειριστής; Αποκαλεί το kopanakinews …μικρό μπλογκ, ένα μπλογκ που χαίρει της εκτίμησης δεκάδων συμπατριωτών μας, που έκανε γνωστό το Κοπανάκι στα πέρατα του κόσμου. Μήπως να αναδημοσιεύσω τις δεκάδες συγχαρητήριες επιστολές και μηνύματα που έχω δημοσιεύσει; Και το κερασάκι στην τούρτα «…συχνά πυκνά αναρτώντας γνώμες και καλά Κοπανακαίων» και παραθέτει το τελευταίο κομμάτι από την προηγούμενη μου ανάρτηση. Μα ενώπιον 4 ποδοσφαιριστών έκανε τις δηλώσεις ο Σάκης ο Γεωργιόπουλος, πως γίνεται να τα έβγαλα από το μυαλό μου;  Τι είπε «εγώ δημιούργησα το προφίλ του Διαγόρα -εννοώντας επί προεδρίας του- και το σημερινό συμβούλιο του Διαγόρα αποφάσισε να το διαχειρίζεται ο αντιπρόεδρος Νίκος Κοσμάς, μαζί με τον Σωτήρη τον Τζανετόπουλο και τον πρόεδρο». Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας ποδοσφαιριστής με το προφίλ του Διαγόρα;  Και με ποιο δικαίωμα δεν ανεβάζει την επιστολή του Σάκη προς την δημοτική αρχή; Γιατί συνεργάζεται και προβάλει ένα συγκεκριμένο αθλητικό σάιτ; Αλλά τα υπόλοιπα σύντομα  στο νέο …δημοκρατικό προφίλ του Διαγόρα γιατί ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να ξέρει και τις ενέργειες των μελών του συμβουλίου και ποιος δώρησε μια στολή ή σακ βουαγιάζ στους ποδοσφαιριστές του, αλλά και για τα τραπεζώματα που γίνονται. Με άλλα λόγια ο Διαγόρας δεν είναι …μασονική στοά.Φωτογραφία του Kopanakinews Dimitris Giannopoulos.

Mε βάση πάλι τις συνεχιζόμενες προκλήσεις κάποιου από διπλανό χωριό που έχει βαλθεί να κάνει ζημιά στον Διαγόρα και να διαστρευλώνει τα πράγματα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε 2 πράγματα :
1) Το προφίλ της ομάδας το διαχειρίζονται παράγοντες του Διαγόρα! Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προφίλ αναρτά δημοσιεύσεις της διοίκησης και νεα της ομάδας. Αυτό επίσης σημαίνει ότι το προφίλ αυτό είναι και το ΕΠΙΣΗΜΟ προφίλ του Διαγόρα.
2) Η διαχείρηση του προφίλ αυτού παραδώθηκε στην διοίκηση του Διαγόρα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Τασο & Γιώργο Γιαννακόπουλο, το καλοκαίρι του 2015(με περίπου 200 μέλη). Η διοικηση του Διαγόρα τότε αποφάσισε αυτό το προφίλ να είναι το ΕΠΙΣΗΜΟ για να μπορεί να ενημερώνει το κοινό της για τα νεα της ομάδας. Ουδέποτε το προφίλ αυτο χρησιμοποιήθηκε κατα το γούστο άσχετων.

*Υ.Γ 1.Μπορεί φυσικά όποιος φίλος της ομάδας θέλει να φτιάξει προφίλ στο facebook ανά πάσα στιγμή αρκεί αν μην χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδας παραπλανόντας κόσμο.
2. Εμείς ποτέ δεν αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι κάποιος κύριος από την Αγριλιά Τριφυλίας διατηρεί μικρό blog που το ονομάζει kopanakinews και παραπλανεί τον κόσμο συχνά πυκνά αναρτώντας γνώμες και καλά Κοπανακαίων ή υπερασπιζόμενος συμφέροντα Κοπανακαίων… Ο καθένας λοιπόν μπορεί αν ανεβάσει και ένα blog που να γράφει ότι θέλει και να το ονομάσει όπως θέλει….

Δείτε εικόνα :Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ Διαγόρας Κοπανακίου.

Advertisements

One thought on “Να πως με …στολίζουν, ο Γιαννάκης και η ….παράγοντας του Διαγόρα, για μερικές αλήθειες που έγραψα.”

  1. Θα ήθελα να πώ απλά :
    – Σεβασμός στην Ιστορία και τον ιδρώτα τόσων και τόσων παικτών που παρήλασαν διαχρονικά, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ και όχι χαρτζηλικωτά!!!
    – Οι γνώμες-απόψεις σεβαστές, αλλά θα πρέπει να είναι καθαρές, με σεβασμό και Ονοματεπώνυμο κυρίως.
    Ευχαριστώ
    Ν.Καρακωνσταντής

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s