Θα τελειώσει το 2017 ο …ξενιτεμός του Διαγόρα μας; Μια μελέτη για χλοοτάπητα που έχουμε ζητήσει …κόκκαλα έχει;

Φωτογραφία του Aristofanis Patrinos.

Όταν χαλάς μερικά εκατομμύρια για να φτιάξεις καινούργιο γήπεδο στην …συμπρωτεύουσα, αξίζει τον κόπο να διαθέσεις και μερικά χιλιάρικα, για να βάλεις έναν χλοοτάπητα -έστω και πλαστικό- στο Κοπανάκι. Για να καταλάβει κάποιος συνδημότης μας στην Τριφυλία, τη σημαίνει για τους φιλάθλους του Διαγόρα μας, να χρησιμοποιεί  σαν έδρα η ομάδα τους το γήπεδο του Δωρίου – ν΄είναι καλά οι άνθρωποι που μας το παραχωρούν- δεν έχει παρά να ρωτήσει έναν  Φιλιατρινό, πως θα αισθανόταν εάν η Εράνη είχε την έδρα της στην Κυπαρισσία. Μας υποσχέθηκαν ότι θα το φτιάξουν από την Δημοτική μας αρχή και δεν έχουμε λόγους να μην την πιστεύουμε …αλλά. Ξέρουμε τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής -κάποια στιγμή μας είπαν ότι τα χρήματα για τον χλοοτάπητα έπεσαν στην αποχέτευση και έμεινε πίσω το έργο- γι΄αυτό είπαμε να βοηθήσουμε και εμείς.Φωτογραφία του Aristofanis Patrinos.

Προσωπικά έκανα έκκληση  προς την …τριανδρία που διαφεντεύει αυτό το χωριό -Κατσίβελα, Μερκούρη, Παπαδόπουλο- να προωθήσουν στην τεχνική υπηρεσία του δήμου μας, την εντολή για να φτιαχτεί τουλάχιστον η μελέτη του έργου. Μπροστά μου επικοινώνησε ο αντιδήμαρχος μας, με …εντολή δημάρχου, με τον αντιδήμαρχο έργων και τον ενημέρωσε για το αίτημα. Έκτοτε αγνοείτε η τύχη του. Θα δείτε στο τέλος και την αίτηση-πρόταση, που κατατέθηκε εγγράφως για τον χλοοτάπητα.

Αλλά γιατί μας νοιάζει τόσο πολύ η μελέτη; Η αίτηση το γράφει και το διευκρινίζει σαφέστατα, αλλά να το κάνω και εγώ …δημοσιογραφική αδεία ποιο σαφέστερο.

Μου λέει ο πρόεδρος του Διαγόρα Αλέκος Τζανέτος: Έχω μιαν …άκρη  στην περιφέρεια- ναι με άκρες γίνονται και σήμερα οι δουλειές- μου είπε και ονόματα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω, που μου υποσχέθηκαν τουλάχιστον ένα …εικοσαρικάκι, αν τους πάω την μελέτη. Με πιάνει  ο παλιός πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Διαγόρα Διονύσης Γεωργιόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Αετού και συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Κοπανακίου και με διαβεβαιώνει, ότι υπάρχουν δυο υψηλές …προσωπικότητας, αρκεί να τους πάμε μια μελέτη, που θα προωθήσουν αρμοδίως την εκτέλεση του έργου. Ως εκ τούτου και η παρακάτω αίτηση-πρόταση.

 Φωτογραφία του Aristofanis Patrinos.

Φωτογραφία του Aristofanis Patrinos.

Στόχος αυτής της ανάρτησης είναι οι …ρυθμοί χελώνας που επικρατούν στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας. Πριν από 20 ημέρες, δηλαδή 6 μήνες μετά την τηλεφωνική επαφή του αντιδημάρχου μας Γιάννη Μερκούρη, ενώπιον του Δημάρχου μας και του προέδρου του Κοπανακίου, με τον αντιδήμαρχο έργων, βρήκε επιτέλους χρόνο ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Γιώργος Γκόνης και επισκέφθηκε το γήπεδο του Διαγόρα μαζί με τον αντιδήμαρχό μας και έκανε κάποιες επιμετρήσεις. Φοβάμαι ότι ούτε το …2008, θα έχει γίνει το έργο.Εύχομαι να διαψευστώ.  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s