Το εορταστικό πρόγραμμα των Εκδόσεων Ίτανος για τον Δεκέμβριο του 2016 και τον Γενάρη του 2017.

Οι Εκδόσεις Ίτανος αναγγέλλουν ενόψει των ημερών το φετινό εορταστικό τους πρόγραμμα εκδηλώσεων με παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων και αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τίτλων.

Η έναρξη του προγράμματος έγινε από τη Σοφία Νικολιδάκη με τα «Γράμματα στον Άγιο Βασίλη» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα καταστήματα Public Χανίων και Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται στο Ηράκλειο, σήμερα Παρασκευή 9/12, με την παρουσίαση στο «Μπισκότο all day café» στη Χάνδακος της «Πριγκίπισσας του Βοτανόκηπου» από τη συγγραφέα Ειρήνη Μαθιουδάκη στις 16:00 και με την πρώτη παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της παιδικής σειράς «Ρόνι το Ρινοδέλφινο» με τίτλο «Ένα κατσούφικο χταπόδι» από τη συγγραφέα Μαρίνα Βυνιχάκη στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19:00.

Οι παρουσιάσεις συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο με παρουσίαση του βιβλίου «Γράμματα στον Άγιο Βασίλη» στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω) το Σάββατο 10/12 στις 11:00 και με απογευματινή παρουσίαση του «Ρόνι το ρινοδέλφινο, ένα κατσούφικο χταπόδι»  στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Talos Plaza στις 20:00.

Την Κυριακή 11/12 οι Εκδόσεις Ίτανος θα βρίσκονται στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» της Πλατείας Ελευθερίας με έναρξη στις 10:00 το πρωί, με τον «Ρόνι το ρινοδέλφινο» για μία τελευταία παρουσίαση από τη συγγραφέα, συνεχίζουν στις 12:00 με την παρουσίαση του βιβλίου «Ένας Άγγελος τα Χριθτούγεννα» από τη συγγραφέα Έλενα Κατσαντώνη και τον παιδικό σταθμό «Μαγική αυλή» και ολοκληρώνουν το απόγευμα στις 19:00 με την επίδειξη–παρουσίαση των πειραμάτων του δίμηνου παιδικού εργαστηρίου των Εκδόσεων Ίτανος «Μικροί Επιστήμονες», που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις των εκδόσεων στη Βι. Πε. Ηρακλείου από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2016 με την επιμέλεια της συγγραφέως και χημικού Ειρήνης Μαθιουδάκη.

Η νέα εβδομάδα θα βρει τις Εκδόσεις Ίτανος στην Αθήνα, στον Πολυχώρο «Αίτιον» τη Δευτέρα 12/12 στις 19:30 για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του λευκώματος με CD της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου με τίτλο «για να πεις τα κάλαντα…», το οποίο θα παρουσιαστεί και για δεύτερη φορά στον ίδιο χώρο από τη συγγραφέα την Κυριακή 18/12 στις 17:30. Την ίδια μέρα το βιβλίο με CD θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα και στο Ηράκλειο από την Ειρήνη Μαθιουδάκη στο Talos Plaza στις 20:00. Το πρόγραμμα της εβδομάδας ολοκληρώνεται με την παρουσίαση του βιβλίου «Γράμματα στον Άγιο Βασίλη» το Σάββατο 17/12 στο βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης» στην οδό 1821 στις 11:00 και την Κυριακή 18/12 στη Σητεία, στο Κέντρο Μελέτης «Κουκουβάγια» στις 12:00.

Οι παρουσιάσεις των βιβλίων θα συνεχιστούν στην Πλατεία Ελευθερίας στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων την Τρίτη 20/12 στις 18:00 με το βιβλίο «Το Αστέρι της Βηθλεέμ» του συγγραφέα Γιάννη Πανταγιά, την Τετάρτη 21/12 στις 18:00 με το «για να πεις τα κάλαντα…» σε παρουσίαση της Ειρήνης Μαθιουδάκη και την Παρασκευή 23/12  με τα «Γράμματα στον Άγιο Βασίλη» στις 19:00. Παράλληλα, παρουσιάσεις των βιβλίων θα φιλοξενηθούν και στο Talos Plaza την Πέμπτη 22/12 στις 19:00 με πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου της σειράς «Η κυρία Σιντορέ» με CD της Μαρίας Καριωτάκη με τίτλο «Η Κυρία Σιντορέ και η γραμματική… σαν παραμύθι» στις 19:00.

Η χρονιά θα κλείσει με τα «Γράμματα στον Άγιο Βασίλη» την Πέμπτη 29/12 στις 19:00 στο Talos Plaza και την Παρασκευή 30/12 στην Πλατεία Ελευθερίας πάλι στις 19:00, ενώ το νέο έτος θα συντροφεύσουν τους μικρούς μας φίλους» για άλλη μία φορά στην Πλατεία Ελευθερίας την Τρίτη 3/1 στις 18:00.

Η λήξη του εορταστικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί με το βιβλίο  «για να πεις τα κάλαντα…» την Τετάρτη 4/1 στις 18:00 στον Άγιο Νικόλαο στο κινηματοθέατρο «Ρεξ», σε μία σύμπραξη με το Λύκειο των Ελληνίδων Αγίου Νικολάου.

Όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο και θα πραγματοποιούνται από τις συγγραφείς των βιβλίων με ανάγνωση παραμυθιού, παιχνίδι και ποικίλες δραστηριότητες.

Μικροί και μεγάλοι, ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία & ευτυχία.

Η διοίκηση και το προσωπικό

των Εκδόσεων Ίτανος και Εκτυπώσεων Δετοράκης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s