12 Δεκεμβρίου, Φιλανθρωπικός αγώνας «αντί εγκαινίων», μετά την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο νέο στάδιο Φιλιατρών.

Φιλανθρωπικός αγώνας στο νέο Στάδιο Φιλιατρών με τους αστέρες του EURO 2004. (Για τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Κοπανάκι, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση).

Φιλανθρωπικός αγώνας «αντί εγκαινίων», μετά τις εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα στο νέο στάδιο Φιλιατρών με τους αστέρες του EURO 2004 να αντιμετωπίζουν την Εράνη θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου!

Την ενημέρωση αυτή έκανε χθές στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας ο δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, εισάγοντας το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, για να αποφασίσει το Σώμα την έγκριση της σχετικής δαπάνης.

Μάλιστα ο κ. Κατσίβελας πρότεινε και το Σώμα ομόφωνα αποδέχτηκε να κηρυχθούν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος στο EURO του 2004 επίτιμοι δημότες.

Ο δήμαρχος, ευχαρίστησε το Σωτήρη Λυμπερόπουλου, που είχε την ιδέα και μαζί με τον ξαδελφό του, Νίκο, «έκλεισαν» τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα στα Φιλιατρά.

Ο κ. Κατσίβελας, ωστόσο, δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, να δοθούν τα ονόματα του Νίκου και Σωτήρη Λυμπερόπουλου και του Νίκου Φρούσου, αντίστοιχα στα δύο γήπεδα της πόλης, τιμώντας έτσι τους Φιλιατρινούς διεθνείς ποδοσφαιριστές που τόσα έχουν προσφέρει στο άθλημα, την Ελλάδα και τα Φιλιατρά!

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s