Τρίπολη, Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Ειδική εκδήλωση προς τιμήν όσων έχουν προσφέρει στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.


Ειδική εκδήλωση διοργανώθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, προς τιμήν προσώπων και εταιρειών, που έχουν προσφέρει στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Τιμήθηκαν δεκαεπτά φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, που έχουν προσφέρει αυτοκίνητα, δίκυκλες μοτοσικλέτες και λοιπό εξοπλισμό
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης
Με αφορμή την εκδήλωση, αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου δώρισαν δύο αναπηρικά αμαξίδια στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε χθες (12.11.2016), στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, εκδήλωση προς τιμήν προσώπων και εταιρειών, που πραγματοποίησαν δωρεές σε υπηρεσίες της.
Η εκδήλωση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε ως αναγνώριση της σημαντικής τους προσφοράς, στην εκπλήρωση του έργου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στο κοινωνικό σύνολο.
Τιμήθηκαν συνολικά δεκαεπτά (17) φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, καθώς προσέφεραν αυτοκίνητα, δίκυκλες μοτοσικλέτες και λοιπό εξοπλισμό, που αξιοποιήθηκαν άμεσα και ενίσχυσαν την καθημερινή αστυνόμευση.
Με αφορμή την εκδήλωση, αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου δώρισαν δύο (2) αναπηρικά αμαξίδια στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, ως συμβολική ένδειξη στήριξης για τα προβλήματα που καθημερινά βιώνουν τα άτομα με αναπηρία.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος, κατά την ομιλία του, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«… Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη σημερινή μας εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται προς τιμήν των δωρητών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Θα ήθελα εκ μέρους της Ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, να ευχαριστήσω τους δωρητές μας, που εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας την οποία βιώνουμε, μας δώρισαν περιπολικά οχήματα, δίκυκλες μοτοσικλέτες, αλλά και υλικά όπως κράνη δικυκλιστών και αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία άμεσα τέθηκαν στη διάθεση της αστυνόμευσης.
Με αφορμή τη σημερινή μας εκδήλωση, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, εκτός από τα τιμώμενα πρόσωπα και τις τιμώμενες εταιρείες κι όλους αυτούς, τους απλούς πολίτες, συλλόγους, εταιρίες, αλλά και την Τοπική μας Αυτοδιοίκηση, σε όλα τα επίπεδα της, που κατά καιρούς και σύμφωνα πάντοτε με την ευχέρειά τους, βοηθούν και υποστηρίζουν το έργο μας.
Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τον κύριο Περιφερειάρχη, για την προμήθεια μεγάλου αριθμού οχημάτων και μοτοσυκλετών, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ τα έτη 2014 και 2015, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται παρόμοια διαδικασία για νέα προμήθεια οχημάτων.
Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφέρειάς μας, για την αδιάκοπη προσφορά υλικών και εφοδίων, απαραίτητων για την λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών.
Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας προσπαθούν να ανταποκριθούν συστηματικά στην αντιμετώπιση κάθε είδους εγκληματικότητας και να εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα Υπηρεσιών στον πολίτη.
Ως στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και ως πολίτες, οφείλουμε να αναγνωρίζουμε, να αναδεικνύουμε και να εκτιμάμε αυτήν την προσφορά, καθώς σε μία εποχή, όπου η οικονομική κρίση ταλαιπωρεί την χώρα μας και οι αντοχές της κοινωνίας μας δοκιμάζονται, οι προσφορές σας έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία.
Με την προσφορά σας προς την Ελληνική Αστυνομία, αναπτερώνεται το ηθικό φρόνημα των αστυνομικών και ενισχύεται το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στην κοινωνία και στην Πολιτεία.
Θα ήθελα τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας και να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προσφορά σας, είναι ουσιαστικά προσφορά προς την κοινωνία μας, την οποία εμείς υπηρετούμε και στηρίζουμε.
Ο Έλληνας Αστυνομικός, υπηρετώντας την κοινωνία και όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα κοινωνικά προβλήματα, βρίσκεται κοντά σε όλους χωρίς καμία διάκριση χρώματος, φύλου και φυλής.
Βρίσκεται κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στους υπερήλικες, στα μικρά παιδιά, αλλά και στον απλό πολίτη, που βρίσκεται είτε στα μεγάλα αστικά κέντρα, είτε στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της χώρας, για να τους βοηθήσει σε κάθε τους πρόβλημα.
Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και η εκπαίδευση στις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και οι καθημερινές εντολές και οδηγίες της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος.
Με αφορμή την παρούσα εκδήλωση και ως συμβολική ένδειξη στήριξης και προσφοράς μας, από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε σήμερα δωρεά δύο αναπηρικών αμαξιδίων, στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, ως συμπαράσταση και κατανόηση, στα προβλήματα που καθημερινά βιώνουν.
Σας ευχαριστώ πολύ!»


Από τα τιμώμενα φυσικά πρόσωπα και εταιρίες, προσήλθαν και παρέλαβαν, τιμητικές πλακέτες από την Ελληνική Αστυνομία:
ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Αρκάδιος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου,
εκπρόσωπος της εταιρίας COSTAMARE SHIPPING COMPANY SA,
εκπρόσωπος της εταιρίας JAROSITE LTD,
εκπρόσωπος του κ. Ιωάννη Καϋμενάκη,
ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Απανταχού Βασκινιωτών,
εκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
η κ. Ειρήνη Σιαμαντζούρα,
εκπρόσωπος του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη,
ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, για τον κ. Κωνσταντίνο Γουλανδρή,
η κ. Πολυτίμη Μεταξά,
ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, από τον «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΙΟΝ» Οίκο Φιλοξενίας,
εκπρόσωπος της EUROBANK/ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ,
ο κ. Δημήτριος Τυροβολάς,
εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κορινθίας,
εκπρόσωπος του κ. Γεωργίου Φραγκίστα και
εκπρόσωπος του κ. Αντωνίου Ευδαίμονα,
ενώ, για την προσφορά της τιμήθηκε και η εταιρία ΜΕΤΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Βουλευτής Αρκαδίας Γεώργιος Παπαηλίου, ο Βουλευτής Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος του Δημάρχου Τρίπολης Αναστάσιος Κακλαμάνος, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, ο Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτριος Μητρόπουλος, ο Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος ε.α. Ηλίας Γεωργόπουλος, εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Πολιτικών Υπαλλήλων Πελοποννήσου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εκπρόσωποι των ενώσεων Αποστράτων Στρατού Ξηράς και Σωμάτων Ασφαλείας, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου με Αναπηρία Αρκαδίας και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s