ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, Η ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ενημερωτική ημερίδα – συζήτηση, με θέμα: » δράσεις για την πρόληψη του καπνίσματος» με την ουσιαστική συμμετοχή των μαθητών των Ε & Στ΄ τάξεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Ομιλητές ήταν ο Ιατρός Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η κ. Αθηνά Λυρώνη, εκπρόσωπος του προγράμματος «Smoke Free Greece».
Η εκδήλωση – ενημερωτική συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας.
Στην ημερίδα επίσης συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κος Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Πελοποννήσου κος Βασίλης Σιδέρης, ο Διευθυντής Πρωτ. Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κος Δημ. Οικονομόπουλος, ο Υπεύθυνος Παιδείας Δήμου Καλαμάτας κος Ηλίας Γυφτέας, ο Διευθυντής του σχολείου κος Γιάννης Χριστόπουλος και πολλοί εκπαιδευτικοί.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για τις οικογένειες των μαθητών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s