ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ, ΑΡΤΙΚΑΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Ένα βιβλίο, προσφορά στο ‘Εθνος και την Ορθοδοξία, από τον συμπατριώτη μας Αρτικαίο, Δημήτρη Μητρόπουλο, που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Συγκινητική η αφιέρωσή σου στρατηγέ προς το πρόσωπό μου, που ταπεινά υπηρετώ τον τόπο μας και την …αλήθεια.

Αγαπητέ  Δημήτρη

….Σου στέλνω το βιβλίο με τον Τίτλο «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» 300 Χρόνια, από τη Γέννησή του, το οποίο έχω Συγγράψει , για την Αδελφότητα «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ  Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ», στην οποία είμαι Αντιπρόεδρος.
Η Αδελφότητα είναι Πολιτιστικό  Φιλανθρωπικό Σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχει Έδρα το Κορωπί Αττικής, με πολλά μέλη και πλούσια, πολύχρονη δραστηριότητα..

Συμπαρίστατε Υλικά και Ηθικά σε ευπαθείς Ομάδες, Άπορες Οικογένειες, Άτομα με Είδικές Ανάγκες, ΑΜΕΑ και Ανθρώπους , που Αδυνατούν να επιβιώσουν, σε δύσκολες Εποχές , όπως η σημερινή.

Έχει κατασκευάσει στο ΚΟΥΠΙ  Κορωπίου Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά , με δικά της έξοδα, που εορτάζει τη μνήμη του, στις 24 Αυγούστου με την παρουσία πλήθους πιστών, από την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

Το βιβλίο που θα λάβεις με Αφιέρωση , αναφέρεται στο Έργο του Εθναπόστολου  Ισαπόστολου «ΑΓΊΟΥ  ΚΟΣΜΑ», ο οποίος Λειτούργησε σαν Ξυπνητήρι στις καρδιές των Σκλαβωμένων Ελλήνων.

Περιλαμβάνει τα κηρύγματά του, το Παιδαγωγικό του Έργο, το Κοινωνικό, Οδηγίες για την Οικογένεια, τις Προφητείες και το τέλος της Ζωής του.

Επίσης καταχωρούνται , Πατερικά Αποφθέγματα Συμπεριφοράς Συναισθημάτων και Υποχρεώσεων. Τα Ιερά Λειτουργικά Σκεύη Αναλύοντιαι και Περιγράφονται με Έγχρωμες Φωτογραφίες,

Τέλος η Αποστολή, ο Σκοπός και οι Δραστηδριότητες της Αδελφότητας Συμπληρώνουν τις Διακόσιες Σαράντα Επτά «247» Σελίδες του Περιέχομένου του.

Το έχει Προλογίσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ  ΙΕΡΩΝYΜΟΣ , ο Μητροπολίτης Θηβαίδος κ. Πορφύριος και άλλοι Επώνυμοι.

Για τον Συγγραφέα Αναφέρεται στη προλόγισή του, ο Δημοσιογράφος  κ. Δημήτριος  Μαρκοπαναγιώτης.

Προσπάθησα με σαφήνεια και πληρότητα να ενημερώσω τον αναγνώστη, με απλά και ουσιώδη Λόγια,  σχετικά με τα Κηρύγματα και τις Προφητείες του Αγίου.

Το Βιβλίο είναι Αφιερωμένο στα Μέλη και σε όλους τους Φίλους της Αδελφότητας.

Με Ιδιαίτερη  Εκτίμηση 

 Δημήτριος Μητρόπουλος

Αρτικαίος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s