Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016. Ρεκόρ συμμετοχής στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Νέο ρεκόρ συμμετοχής στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Νέο ρεκόρ συμμετοχής σημειώθηκε στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που διεξήχθησαν την Παρασκευή!
Το γεγονός αυτό, μάλιστα, είναι άκρως αισιόδοξο για την πορεία του Συλλόγου! Έμποροι και επαγγελματίες της πόλης και της περιοχής συμμετείχαν μαζικά στην εκλογική διαδικασία δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και τη στήριξή τους στο Σύλλογο, που με την απερχόμενη διοίκηση μπήκε σε μια νέα εποχή δράσης και προσφοράς, την οποία καλείται να συνεχίσει και διευρύνει η νέα διοίκηση.
Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και νέων αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, συμμετείχαν 178 έμποροι και επαγγελματίες, 17 περισσότεροι από τις προηγούμενες εκλογές στις οποίες είχε σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχής από ιδρύσεως του Συλλόγου.
Στο νέο Δ.Σ. εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι: Δημήτρης Αβδάλας με 96, Νίκος Μπούκαλης με 86, Άρης Παναγιωτόπουλος με 79, Σπύρος Χηνόπουλος με 76, Δημήτρης Τερζής με 69, Δημήτρης Καρυτινός με 68 και Ελένη Κουρέτα – Μαντζούνη με 50.
Ακόμη έλαβαν: Μάρω Αναγνωστοπούλου 23, Κώστας Γκότσης 44, Γιώργος Καπερώνης 26, Ελένη Καραγιώργου 22, Άννα Κόντου 44, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος 25, Βασίλης Παναγιωτόπουλος 40, Σκορδίλη Κωνσταντίνα 12, Δημήτρης Τσάγκος 43, Νίκος Χρυσανθόπουλος 21.
Τις επόμενες μέρες το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε Σώμα και άμεσα θα συζητήσει το σχεδιασμό και προγραμματισμό για την υλοποίηση δράσεων – εκδηλώσεων ψυχαγωγίας για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη, ώστε να καταστεί κέντρο χαράς, ξεγνοιασιάς και κεφιού για μικρούς και μεγαλύτερους!
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Παναγιώτης Καγιάφας με 96 ψήφους, Σοφία Μπίτσικα με 74 και Ματούλα Κωτσοπούλου με 40, ενώ ακόμη έλαβαν  Γιώργος Γεωργακόπουλος 36, Σωτήρης Παπαδόπουλος 34 και Κώστας Πράπας 34.
Η μαζική συμμετοχή είχε ως αποτέλεσμα να εκλεγούν 4 αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος που είναι οι Δημήτρης Αβδάλας με 95 ψήφους, Σπύρος Χηνόπουλος με 82, Χρύσα Θεοδωροπούλους με 65 και Δημήτρης Καρυτινός με 59.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s