Λύκειο Κυπαρισσίας: «Το σχολείο ανοικτό στην κοινωνία». Το Σάββατο 29/10 διοργάνωσε μουσικοχορευτική βραδιά στον προαύλιο σχολικό χώρο.

Μουσικοχορευτική βραδιά στο Λύκειο Κυπαρισσίας.

Γράφτηκε από τον 

Μουσικοχορευτική βραδιά στο Λύκειο Κυπαρισσίας

Το Λύκειο Κυπαρισσίας, στα πλαίσια του προγράμματος «Το σχολείο ανοικτό στην κοινωνία», διοργάνωσε μουσικοχορευτική βραδιά στον προαύλιο σχολικό χώρο.

Η διεύθυνση του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, οι γονείς και οι  φορείς της περιοχής ήταν όλοι εκεί, σε μία ξεχωριστή βραδιά με κέφι και χορό.

Τα παιδιά με τους εκπαιδευτικούς τους για ακόμη μια χρονιά έδειξαν ότι το σχολείο και ο χώρος τους είναι ανοιχτός για όλους και κυρίως για τα παιδιά, πέρα από τις ώρες διδασκαλίας, είναι πραγματικά ο δικός τους χώρος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση πλέον έχει γίνει θεσμός και την έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο δήμαρχος Παναγιώτης  Κατσίβελας, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίγγανος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Θεόδωρος Τσαλαμανδρής, η πρόεδρος της Δ.Κ. Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου.

Κ.Μπ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s