Τετάρτη 26 Οκτωβρίου « 47η Έκτακτη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής » του Δήμου Τριφυλίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Διανομής Χαμηλής Τάσης της ΔΕΗ

Σας καλούμε να έλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας, στις 26-10-2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. για έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:
1)Έγκριση ανάληψης δαπανών και ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2016.
2)Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 293,08€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για επέκταση δικτύου Διανομής Χαμηλής Τάσης της ΔΕΗ ΑΕ, για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και την σύνδεσή τους με το Δίκτυο, στην περιοχή «Νέα Δεξαμενή», ΔΚ Φιλιατρών, καθώς και ορισμός υπολόγου.
3)Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 799,62€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για χορήγηση νέας παροχής ισχύος 25 KVA (No2) για τη σύνδεση με το Δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης, στην περιοχή «Κεφαλάρι», Τ.Κ. Βρυσών, καθώς και ορισμός υπολόγου.
4)Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 292,64€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για μετατόπιση της παροχής σύνδεσης με το Δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης, στην περιοχή «Αι Λαγούδη», Δ.Κ. Κυπαρισσίας, καθώς και ορισμός υπολόγου.
5)Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 4.436,22€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για επέκταση δικτύου Διανομής Χαμηλής Τάσης της ΔΕΗ ΑΕ, για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και την σύνδεσή τους με το Δίκτυο, στο αθλητικό κέντρο του οικισμού Αγρίλι, ΔΕ Φιλιατρών, καθώς και ορισμός υπολόγου.
6)Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 293,08€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για επέκταση δικτύου Διανομής Χαμηλής Τάσης της ΔΕΗ ΑΕ, για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και την σύνδεσή τους με το Δίκτυο, στην περιοχή του Αρχαιολογικού Χώρου Περιστεριάς, ΔΕ Κυπαρισσίας, καθώς και ορισμός υπολόγου.

Παρακαλείσθε σε περίπτωση αδυναμίας σας, να μας το γνωρίσετε για να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος σας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s