«ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ» ΕΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΤΕΛ.

Γονείς μαθητών στην Κυπαρισσία ζητούν αλλαγή της ώρας του μεσημεριανού δρομολογίου.
Γράφτηκε από τον Kώστα  Μπούρα
Γονείς μαθητών στην Κυπαρισσία ζητούν αλλαγή της ώρας του μεσημεριανού δρομολογίου 

Την αλλαγή ώρας του μεσημεριανού μαθηματικού δρομολογίου του ΚΤΕΛ που μεταφέρει τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Κυπαρισσίας ζητούν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των τριών δημοτικών σχολείων της πόλης. Οι γονείς σημειώνουν ότι τα παιδιά σχολάνε στη 1.15 το μεσημέρι και το δρομολόγιο είναι στις 2 με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που μένουν χωρίς φύλαξη.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από το 1ο, 2ο, και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας στην επιστολή τους προς την Διεύθυνση Διοίκησης Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τριφυλίας Γιάννη Μερκούρη, την οποία κοινοποιούν και προς το ΚΤΕΛ σημειώνουν: «Σας ενημερώνουμε ότι το ωράριο των δημοτικών σχολείων Κυπαρισσίας λήγει καθημερινά στη 13:15. Το λεωφορείο ακολουθεί το κανονικό του δρομολόγιο και προσέρχεται στις 14:00, με συνέπεια να υπάρχει κενό ανάμεσα στη 13:15 και τις 14:00.

Οπως καταλαβαίνετε, τα παιδιά που πρέπει να φύγουν για τις γύρω περιοχές με το λεωφορείο, μένουν χωρίς φύλαξη στο πεζοδρόμιο ή στον προαύλιο χώρο του σχολείου και βρίσκονται εκτεθειμένα σε κινδύνους.

Σας παρακαλούμε όπως προβείτε στις άμεσες απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αλλάξει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, για να αποφευχθεί τυχόν δυσάρεστο γεγονός για τα παιδιά που περιμένουν, καθώς και να προφυλαχθούν από τις καιρικές συνθήκες του επικείμενου χειμώνα».

Κ.Μπ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s