Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Γιαννιτσοχώρι και Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα: Παιχνίδια του νου- Ψυχολογικές αυταπάτες και ιστορίες προσωπικής ματαίωσης. Από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: Παιχνίδια του νου- Ψυχολογικές αυταπάτες και ιστορίες προσωπικής ματαίωσης. Πώς να ανα-κατασκευάσετε τα νοήματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους με ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας, Ευστράτιο Παπάνη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:00- 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος Γιαννιτσοχωρίου

 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα πλαίσια του προγράμματος Ψυχική και Κοινοτική Υγεία σας προσκαλεί στην δωρεάν ανοιχτή εκδήλωση, με ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας Ευστράτιο Παπάνη.

Θέμα: Παιχνίδια του νου, ψυχολογικές αυταπάτες και ιστορίες προσωπικής ματαίωσης. Πώς να ανά-κατασκευάσετε τα νοήματα, που θα σας κάνουν ευτυχισμένους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 – 20:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου » Αγία Τριάδα» Καλαμάτας, Αθηνών 154.

Χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης Προγράμματος: Έλενα Πρασσά

 τηλ, 6940911716

Με εκτίμηση,

Ολυμπία Φασιλάκη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s