Επιστολή του Επίτιμου Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Δημήτρη Μητρόπουλου για την επιλογή του Βασίλη Καπέλιου στη θέση του Αρχηγού του Π.Σ.

     Aθήνα 3 Οκτωβρίου 2016
Κύριον Δημήτρη  Γιαννόπουλο
Διευθυντή    ΚοπανάκιNews
Αγαπητέ   Δημήτρη
Διάβασα στο Κοπανάκι News, την είδηση για την Προαγωγή και Επιλογή του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου κ. Βασίλη ΚΑΠΕΛΙΟΥ, στη θέση του ΑΡΧΗΓΟΥ και θέλω ,μέσω της ιστοσελίδας σου, να τον συγχαρώ εγκάρδια για την επάξια Προαγωγή του.
Ο κ, Αρχηγός, τιμά την Οικογενειά του και τον τόπο που γεννήθηκε το ΚΟΠΑΝΑΚΙ , για την αξιοκρατική επιλογή του, καθόσον έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.
Είναι κάτοχος Πανεπιστημιακών Τίτλων . Έχει παρακολουθήσει πολλά Επιμορφωτικά Επαγγελματικά Σεμινάρια. Έχει Διοικήσει πολλές Δύσκολες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και έχει  Άριστες Υπηρεσιακές Βαθμολογικές Εκθέσεις, για την Επαγγελματική  του Επάρκεια και Συνεργασία με τους Προϊσταμένους , Υφισταμένους και tους Πολίτες.
Πέραν των ανωτέρω , το Ήθος του , η Αυξημένη Επαγγελματική του Συνείδηση και η Καταξίωσή του, στον  Ευρύτερο Επαγγελματικό και Κοινωνικό του Περίγυρο,είναι στοιχεία που ενισχύουν την εικόνα της προσωπικότητάς  του.
Κύριε Αρχηγέ,
Σας Εύχομαι Υγεία και Δύναμη,για να Ανταποκριθείτε στο Δύσκολο Έργο  σας, προς όφελος  του Κοινωνικού Συνόλου και του Πυροσβεστικού  Σώματος.

Με  Ιδιαίτερη Εκτίμηση
Δημήτριος      Μητρόπουλος
Αντιστράτηγος Ε.Α       Επίτιμος Υπαρχηγός  ΕΛ.ΑΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης μητροπουλος αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ.Στο ΚοπανάκιNews, αξίζει ιδιαίτερος  Έπαινος,  για την πληρότητα της Ενημέρωσης.
Ο κ. Δημήτρης Γιαννόπουλος με την άμεση και αντικειμενική  πληροφόρηση, για τα γεγονότα και συμβάντα της περιοχής μας, που καταχωρεί, ανταποκρίνεται πληρέστατα στη Δημοσιογραφική Δεοντολογία και στα ερωτήματα :
ΤΙ <<¨Εγινε>,ΠΟΥ<Έγινε>,ΠΩΣ<¨Εγινε>,ΠΟΤΕ <¨Εγινε>,ΓΙΑΤΙ <¨Εγινε>.
Συγχαρητήρια για την ενσυνήδητη αφιλοκερδή προσφορά σου ,στην Τοπική Κοινωνία, Αγαπητέ Πατριώτη.
Με Πατριωτικούς  Χαιρετισμούς
Δημήτρης  Μητρόπουλος
ΑΡΤΙΚΑΙΟΣ

Advertisements

One thought on “Επιστολή του Επίτιμου Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Δημήτρη Μητρόπουλου για την επιλογή του Βασίλη Καπέλιου στη θέση του Αρχηγού του Π.Σ.”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s