«Αχαιοί Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι της Δημοκρατίας και της Βουλής» Από 1 έως 31 Οκτωβρίου 2016 Έκθεση στην Πάτρα. Θα την εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης.

Την έκθεση «Αχαιοί Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι της Δημοκρατίας και της Βουλής» θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Βουλής, το Σάββατο στην Πάτρα
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, θα εγκαινιάσει το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στις 12:00, την έκθεση με τίτλο «Αχαιοί Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι της Δημοκρατίας και της Βουλής», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Την έκθεση διοργανώνουν η Βουλή των Ελλήνων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας και η εφημερίδα «Πελοπόννησος», στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 130 ετών από την έκδοση του πρώτου φύλλου της εφημερίδας.
Αρχειακό υλικό και κειμήλια από τη ζωή και τη δράση των δεκαεννιά Αχαιών πολιτικών που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη ζωή της χώρας μας, έχει δανείσει στην έκθεση και η Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (αίθουσα περιοδικών εκθέσεων) από 1 έως 31 Οκτωβρίου 2016 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s