Το Καλό Νερό Μεσσηνίας είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ. βορείως της Κυπαρισσίας στην Δυτική Πελοπόννησο.

Τα τελευταία χρόνια ανεγέρθηκαν εκεί πολλές τουριστικές Μονάδες.

Διαθέτει αμμώδη παραλία που εκτείνεται από τη Νέδα μέχρι το ποτάμι της Κυπαρισσίας.

Θεωρείται από τους σημαντικότερους τόπους στην Ελλάδα που επιλέγουν οι θαλάσσιες χελώνες Καρέττα-Καρέττα να σκάβουν τις φωλιές τους και να γεννούν τα αυγά τους.

Ο Ανδρέας Γ. Μίντζας (mintzasview), ταξιδεύοντας μέχρι εκεί, άφησε ελεύθερο το drone του, το οποίο πετώντας ψηλά, αποτύπωσε την μοναδικότητα του τοπίου σε εκπληκτικές εικόνες, όπως θα δείτε και παρακάτω.

Ταξίδι με drone σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Δυτικής Πελοποννήσου!Ταξίδι με drone σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Δυτικής Πελοποννήσου!

Εντυπωσιακό είναι και το ηλιοβασίλεμα που μπορεί κάποιος να απολαύσει από αυτό το μέρος.

Το drone δεν έμεινε ασυγκίνητο από αυτό το θέαμα, το φωτογράφισε και έτσι εμείς έχουμε την δυνατότητα να το απολαύσουμε, έστω και μέσα από την οθόνη μας.

Κάποιοι φροντίζουν, ώστε να γνωρίσετε εσείς, κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μια χώρα με πολλούς «θησαυρούς», που περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Ταξίδι με drone σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Δυτικής Πελοποννήσου!Ταξίδι με drone σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Δυτικής Πελοποννήσου!Ταξίδι με drone σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Δυτικής Πελοποννήσου!