Ευχαριστήρια του Δήμου Τριφυλίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιλιατρών και την εκπομπή «Πάμε Ελλάδα»

Ο Δήμος Τριφυλίας & η Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής στήριξης των οικονομικά αδύναμων πολιτών της Τριφυλίας  και  υλοποίησης του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» διένειμε είδη υλικής συνδρομής  (τρόφιμα, καθαριστικά και βρεφικά είδη) στις 2, 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2016.Αποτέλεσμα εικόνας για «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Ευχαριστούμε θερμά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιλιατρών για τη φιλοξενία, αποθήκευση  και  διανομή στο κτίριο στέγασής του στην Αγιαμπελιώτισσα.

Ευχαριστούμε θερμά τον  κ. Ντουγερόγλου  Νικόλαο του Χρήστου για την εθελοντική εργασία και βοήθειά του τις ημέρες της διανομής.

Χωρίς τη συμπαράσταση, τη βοήθεια και προσφορά εργασίας των εθελοντών οι δυσκολίες θα ήταν μεγαλύτερες για εμάς και τους ωφελούμενους.

         Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνειδητοποιήσουμε ότι πραγματικά έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα.   

Η εκπομπή «Πάμε Ελλάδα»  σ ένα ταξίδι της με προορισμό την Ελληνική Περιφέρεια επισκέφτηκε χθες, 7 Σεπτεμβρίου, το Δήμο μας.Αποτέλεσμα εικόνας για τριφυλια νησος πρωτη

Το οδοιπορικό  από τη Χρυσή Ακτή, τη Νήσο Πρώτη  μέχρι τον ορεινό όγκο της Τριφυλίας και τους  καταρράκτες της Νέδα, για την ανάδειξη και προβολή του τόπου μας κράτησε όλη την ημέρα.

Την προσπάθεια μας να δει όλη η Ελλάδα τις φυσικές  ομορφιές και τον πολιτισμό  του τόπου μας  στήριξε και βοήθησε ο κ. Γιάννης Τεριζάκης – Proti Cruises. Μας  μετέφερε και μας ξενάγησε με ιδιαίτερη χαρά – και δεν είναι η πρώτη φορά – στη Νήσο Πρώτη. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Η εκπομπή «Πάμε Ελλάδα» προβάλλεται από το Aθηναϊκό Channel 9, αλλά και από διάφορα περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα. Στο Δήμο μας προβάλλεται από το κανάλι Super B.

     

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s