ΑΣΠΑΙΤΕ: Μέχρι 14/9 οι αιτήσεις για σπουδές σε παιδαγωγικά και τεχνολογικά προγράμματα (προκηρύξεις).

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγής και Τεχνολογικής Εκπαίδευση (ΑΣΠΑΙΤΕ) για την συμμετοχή στα προγράμματα ΠΕΣΥΠ (Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό) και ΕΠΠΑΙΚ για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου από την 22η Αυγούστου 2016 ώρα 12.00 μέχρι την 14η Σεπτεμβρίου 2016 ώρα 23.59.

Δείτε τις προκηρύξεις:

ΕΠΠΑΙΚ

ΠΕΣΥΠ

Με ανακοίνωση της, η ΑΣΠΑΙΤΕ, καλεί τους ενδιαφερόμενους για φοίτηση στο ΕΠΠΑΙΚ ή ΠΕΣΥΠ ακαδ. έτους 2016-2017, προτού συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής να διαβάσουν προσεκτικά τις παρακάτω πληροφορίες – οδηγίες:

1. Οι υποψήφιοι για εισαγωγή στο Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. ή στο Π.Ε.ΣΥ.Π. πριν τη συμπλήρωση της αίτησης, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη, για το πρόγραμμα που επιλέγουν.

2. Η εκδήλωση υποψηφιότητας θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονική υποβολή αίτησης και με τη χρήση της συγκεκριμένης ειδικής φόρμας. Οι έντυπες αιτήσεις είναι άκυρες και δεν λαμβάνονται υπόψη.

3. Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων έχει εξεταστεί και έχει διαπιστωθεί ότι εργάζεται επιτυχώς σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λειτουργικό Microsoft Windows με προγράμματα πλοήγησης Internet Explorer 8.0 και νεώτερο ή Mozilla FireFox ή Google Chrome και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λειτουργικό MacOS X και προγράμματα πλοήγησης Safari ή Mozilla FireFox.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s