Πρώην δήμαρχος επικεφαλής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Ο Παναγιώτης Μπασάκος ( πρώην δήμαρχος Αβίας) ανέλαβε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Γράφτηκε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

Ο Μπασάκος ανέλαβε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας
Ορκίστηκε χθες ο νέος αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, με αρμοδιότητα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, Παναγιώτης Μπασάκος από το διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γεώργιο Γιαννόπουλο.

Όπως ανακοινώθηκε, ακολούθησε συνεργασία με θέμα το γενικότερο σχεδιασμό της Υγειονομικής Περιφέρειας και την ιεράρχηση των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

«Μάχη» για τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας… (από το Θάρρος).

Μια ιδιότυπη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη από τα μέσα περίπου του Ιανουαρίου για τον «εκλεκτό» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που θα καταλάβει τη θέση του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας! Κι αυτό συμβαίνει, επειδή στη «μεγάλη» θέση ευθύνης, ισχύος, αλλά και πολιτικής επιρροής, του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, παρέμεινε, όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Μπέζος.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που η θέση του διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας, την οποία πολλοί και με μεγάλες προσβάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ ορέγονταν, δεν κενώθηκε, η μοναδική σε δομή Υγείας στη Μεσσηνία που παρέμεινε κενή είναι αυτή του αναπληρωτή διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας.
Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν αίτησης υποψηφιότητας ανέρχονται σε 27! Αριθμός που θεωρείται «τεράστιος», αν αναλογιστεί κανείς ότι τέτοιο ενδιαφέρον και τόσοι ενδιαφερόμενοι δεν υπάρχουν ούτε στις πλέον μεγάλες νοσηλευτικές ομάδες της χώρας σε έδρες Περιφερειακών Ενοτήτων ή ακόμα και στην Αθήνα!
Η «μάχη» που μαίνεται είναι πολύ μεγάλη, τόσο στο υπουργείο Υγείας όσο και στα Όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μόνο προαπαιτούμενο της προκήρυξης είναι πτυχίο σχολής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όλα τα άλλα προσόντα συνεκτιμώνται και λαμβάνονται υπόψη κατά το δοκούν. Έτσι, η προσωπικότητα, η εκτίμηση δεξιοτήτων των υποψηφίων που απαιτούνται για τη θέση, το κοινωνικό έργο, το οποίο αποδεικνύεται από τη συμμετοχή  των υποψηφίων σε εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, αναφέρονται ως προσόντα που θα συνεκτιμηθούν από τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης.
Εκτός από το βιογραφικό του κάθε υποψηφίου βαρύνοντα ρόλο θα έχει και η προσωπική συνέντευξη στην οικεία Επιτροπή Αξιολόγησης του υπουργείου Υγείας.
Ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, έχει δώσει δημόσια, στη Βουλή, τη δική του περιοριστική ερμηνεία στα προσόντα των υποψηφίων: «Να είναι “καθαροί”, δηλαδή εκτός διαπλοκής, να ξέρουν γράμματα και να μπορούν να συμμορφωθούν με το πολιτικό πλαίσιο της κυβέρνησης»!
Από τους 27 που κατέθεσαν αίτηση ενδιαφέροντος για τη θέση του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες από την 6η ΥΠΕ, ξεχωρίζουν ο πρώην δήμαρχος Αβίας, Παναγιώτης Μπασάκος και ο νυν διοικητικός διευθυντής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Θεόδωρος Ντέντες, οι οποίοι, εσχάτως κυρίως, έχουν καλές προσβάσεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ! Η έκπληξη, ωστόσο, μπορεί να έλθει από αλλού!

http://www.tharrosnews.gr/news/content/«μάχη»-για-τον-αναπληρωτή-διοικητή-του-νοσοκομείου-κυπαρισσίας…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s