ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Τα Αστυνομικά τμήματα Φιλιατρών και Κοπανακίου μονοπώλησαν το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο [ 8 Video ]. Ρεπορτάζ από το Filiatranews. Οι θέσεις των συμβούλων της δημοτικής ενότητας Αετού.

Η υπόθεση με τα Αστυνομικά τμήματα Φιλιατρών και Κοπανακίου ήταν το θέμα που μονοπώλησε επι 3ωρο την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.
Το θέμα δεν ήταν σε ημερήσια διάταξη αλλά ζητήθηκε να συζητηθεί πριν τα θέματα προκειμένου να ληφθεί μια απόφαση για το τι πρόκειται να γίνει ως συνέχεια των κινητοποιήσεων.

Την εισήγηση την έκανε ο Γιατρός Δημήτρης Σαρματζής είπε ότι το θέμα με το Αστυνομικό τμήμα είναι το μείζον θέμα για τον Φιλιατρινό λαό αλλά και τους απόδημους Φιλιατρινούς (εγχώριους του εξωτερικού).
Τόνισε ότι ζητούμενο τώρα είναι να διαφυλαχθεί η ενότητα όλων των Φιλιατρινών και Τριφύλιων για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε.

Αναφέρθηκε στην συνάντηση με τον Κωνσταντινέα και την τηλεφωνική συνομιλία με την Κοζομπόλη και χαρακτήρισε τα πράγματα κρίσιμα. Καταφέραμε να αποσπασουμε μια αόριστη παρέμβαση που θα κάνουν στον Υπουργό Νίκο Τόσκα.

…Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μερκούρης εξέφρασε την πικρία του για την κοινωνία που δεν συμπαρίσταται στον αγώνα και είπε ότι στο Κοπανάκι οι πρώην Δήμαρχοι που σήμερα συμπορεύονται με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν βγάλει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Δήλωσε ανήσυχος για την αστυνόμευση της περιοχής.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και δείτε όλα τα βίντεο στο Filiatranews:

http://filiatranews.blogspot.gr/2016/09/8-video.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s