Κopanaki news ο μεγάλος …εχθρός του Διαγόρα Κοπανακίου. Αλήθεια συμφωνεί ο πρόεδρος;

Και πρόεδρος εν προκειμένο ο πρώτος μου εξάδελφος Αλέκος Τζανέτος. Γιατί δεν μου σηκώνεις το τηλέφωνο ξάδελφε να μου πεις  αν ξέρεις τι δημοσιεύει το blog του Διαγόρα; Συμφωνείς ότι κάνω πόλεμο στον Διαγόρα; Αλλά τι έγραψα που κρίθηκε …εμετικό από τον ανώνυμο διαχειριστή του blog; Ότι …χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι, αν ο Διαγόρας κάνει πανηγυράκι στην αυλή του σχολείου. Δεν είναι δικαίωμά μου, να θεωρώ υποτιμητικό για τον Διαγόρα μας -μετά τα μεγάλα, ξακουστά πανηγύρια- να κάνει πανηγυράκια; Μάζεψε λοιπόν το …ψιχαλισμένο, για να μην …χεστούμε πραγματικά. Αααα και το χειρότερο: Έστειλα απάντηση στο blog του Διαγόρα και την …έπνιξαν. Μιλάμε για πολύ δημοκρατικότητα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Λίγο πριν την έναρξη των προπονήσεων προετοιμασίας για την νεα χρονιά όπου η ομάδα μας έχει στόχους ακόμα μεγαλύτερους από πέρυσι, δυστυχώς ξεκίνησε και ο γνωστός πόλεμος από συγκεκριμένο τοπικό blog. Τα εμετικά σχόλια που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά δεν μας αγγίζουν καθόλου, απλά επειδή το χωριό είναι χωριό, πρέπει να σας δείξουμε και εμείς ένα δείγμα της μεγάλης δημοσιογραφίας του εν λόγο blog :

ΥΓ: Η αλήθεια …χοντρούλη, είναι ότι σε παίρνω τηλέφωνο να μου πεις, αν σ’ αρέσανε οι κρεμούλες που σου έφερα, για να σου ξαναφέρω.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s