Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 στους Γαργαλιάνους, «CLLD 2014-2020» στη Μεσσηνία.

«Σχεδιάζοντας τη νέα πρόταση Leader 2014-2020-C.LLD  στη Μεσσηνία»

Ο Δήμος Τριφυλίας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας– Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ οργανώνουν εκδήλωση διαβούλευσης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων «CLLD 2014-2020» στη Μεσσηνία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 20.00 το απόγευμα στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη στους Γαργαλιάνους.

Η Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  LED LOCAL DEVELOPMENT -CLLD) βασισμένη στην προσέγγιση ΗΓΕΤΗΣ, είναι μια μέθοδος σχεδιασμού και υλοποίησης τοπικών ολοκληρωμένων αναπτυξιακών στρατηγικών, η οποία θα εφαρμοστεί για την περίοδο 2014 -2020. Το Μέτρο 19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης θα χρηματοδοτήσει σχέδια, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Προκειμένου να είναι εφικτός ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος είναι αναγκαία η ενεργή συμμετοχή τόσο των κοινωνικών εταίρων και φορέων του Δήμου όσο και του τοπικού πληθυσμού, ώστε να κατατεθούν απόψεις και ιδέες αλλά και να υπάρξει μια καταρχήν εκτίμηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος καθώς και οι κατευθύνσεις του στρατηγικού σχεδιασμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η ενεργή συμμετοχή σας θα συμβάλει στο σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης πρότασης προσαρμοσμένης στις δυνατότητες και τις ανάγκες του τόπου μας.

Κυπαρισσία 21.06.2016

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s