Παρασκευή 24 Ιουνίου στον Μελιγαλά, εκδήλωση για τους μαθητές του Λυκείου. Αποχαιρετισμοί, βραβεύσεις, έκθεση φωτογραφίας.

Ο Πολιτιστικός Τομέας του Δήμου Οιχαλίας, το Λύκειο Μελιγαλά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Μελιγαλά συνδιοργανώνουν «εκδήλωση-έκθεση-παρουσίαση» στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγαλά ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ στις 24 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 μ.μ. με το εξής πρόγραμμα:
08:00 μ.μ.: Έναρξη-Χαιρετισμοί

08:15 μ.μ.: Αποχαιρετισμός αποφοίτων και επίδοση επαίνων και βραβείων στους μαθητές του Λυκείου που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς, αθλητικούς αγώνες και σε Πολιτιστικά και Περιβαλλοντικά Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, από τον Διευθυντή του Λυκείου Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.

08:30 μ.μ.: Αποχαιρετισμός και επίδοση αναμνηστικών στους αποφοίτους του Λυκείου από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αλίκη Ρέβη.

08:45 μ.μ.: Παρουσίαση έκθεσης φωτογραφίας και ομιλία της συγγραφέως Βασιλικής Μουρίκη με τίτλο: «Φωτογραφίες από τη σχολική ζωή του Γυμνασίου Μελιγαλά, (1950-1965)».

09:00 μ.μ.: Ομιλία και ταυτόχρονη παρουσίαση εικόνων από τον συγγραφέα και ερευνητή Ιωάννη Λύρα με τίτλο: «Αναμνήσεις-συγκινήσεις που είχα, ως μαθητής και καθηγητής, από τα σχολεία Μελιγαλά-Μερόπης».

09:15 μ.μ.: Ομιλία από τον συνταξιούχο Πολιτικό Μηχανικό, τέως Γενικό Διευθυντή ΟΣΕ, Ιωάννη Ρήγα, με τίτλο: «Ψηφιοποίηση μαθητολογίων των σχολείων Μελιγαλά και Μερόπης (1889-1971)».

09:30 μ.μ.: Ξενάγηση στο χώρο της έκθεσης φωτογραφίας.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει η καθηγήτρια του Λυκείου Μελιγαλά Σταυρούλα Γιαννιά.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s