Εννέα πορτρέτα, εννέα άτομα, κάθε ένα με τα δικά του φανταστικά τοπία στο κεφάλι. Ή πιο απλά …δεν γα…ργαλάς ψηλά καπέλα.

Θέλαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τόσο στη φωτογραφία  όσο και στην επεξεργασία φωτογραφιών, για να πάνε πέρα από το επίπεδο πραγματικότητας, τα πορτρέτα και μάλλον να έχουν μια γεύση, από τον πλούσιο εσωτερικό  κόσμο των θεμάτων μας. Ένας τρόπος για να δείξουμε ότι πίσω από τις μάσκες μας, οι σκέψεις μας είναι πολύπλοκες και έχουν όνειρα.

Η ιδέα προέκυψε από τις πολύ περίτεχνες hairdos της Αναγέννησης. Θέλαμε να προκαλέσουμε καθολικά συναισθήματα μέσα από τα θέματα μας, διατηρώντας παράλληλα μια ποιητική ακόμα σύγχρονη εικόνα. Το έργο παρουσιάζει εννέα πορτρέτα, εννέα άτομα, κάθε ένα στα δικά του φανταστικά τοπία, πολύ μεγαλύτερα από την ατομική τους πραγματικότητα.

Αυτή η σειρά δεν θα ήταν δυνατή χωρίς: Anaïs Faubert (η έννοια και η φωτογραφία), Geneviève Bellehumeur (έννοια και επεξεργασίας φωτογραφιών), Μαρία Όσσα από το «Bar à Couleur» σαλόνι (τα μαλλιά), και Kristina Pileggi (MUA).

Περισσότερες πληροφορίες: anaisfaubert-photographe.com | genevievebellehumeur.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s